Libnet.ro
UNICEF

16:45

Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

B1 B1,
Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

Laura Codruta Kovesi este glorificata, marti, in cel mai citit cotidian din Italia - Corierre della Serra. Jurnalistii italieni vorbesc despre o criza institutionala in Romania si despre modificarile in. continuă pe B1

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

VIDEO. Cel mai idiot turist din lume. Ce a patit barbatul dupa ce a scos mana pe geam ca sa mangaie un leu

Imaginile au fost surprinse cu un telefon mobil in Parcul National Serengetti din Tanzania. in timp ce se afla intr-un jeep safari, un barbat si-a scos mana pe geam pentru a mangaia un leu. Ce a urmat, a.

Cel mai rapid net fix din Romania: Orange a ajuns sa bata RCS-RDS

ANCOM a dat publicitatii date cu privire la viteza la internet din Romania pe anul trecut si avem un nou lider in ceea ce priveste internetul fix. Lupta e acum intre RCS-RDS si Orange. Datele au fost obtinute cu ajutorul testelor efectuate pe Netograf, aplicatia ANCOM pentru testarea calitatii serviciului de internet. in Romania, avem [].

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Salvini anunta un recensamnt al romilor din Italia

'Am cerut la Minister sa mi se pregateasca un dosar privind problema romilor din Italia, pentru ca dupa Maroni nu s-a mai facut nimic in acest sens, iar acum domneste haosul', a anuntat la postul TeleLombardia ministrul de interne si liderul partidului Liga Nordului, Matteo Salvini, potrivit La Stampa, citat de Rador.

Romii din Italia ar putea fi trimisi in tara. Cum reactioneaza Dorin Cioaba

Scandal in Italia pe tema romilor. Ministrul de Interne Matteo Salvini a socat Europa dupa ce a anuntat un recensamant al romilor din Italia, pentru a-i expulza pe cei care n-au cetatenie. in ceea ce ii.

Andreea Berecleanu dezvaluie secretele frumusetii ei: Cel mai important este...

Andreea Berecleanu este nu doar una dintre cele mai frumoase femei din Romania, ci si una din cele mai stilate. indragita prezentatoare a principalului Obervator de la Antena 1 a dezvaluit care sunt secretele.

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

LOVITURA pentru economia romaneasca! Cel mai mare producator de aluminiu din tara, SCOS la vanzare

Cel mai mare producator de aluminiu din tara e de vanzare. Alro a anuntat luni ca actionarii sai, Vimetco NV si Conef SA, intentioneaza sa lanseze o oferta publica de vanzare pentru actiunile companiei,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )