Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Cel mai idiot turist din lume. Ce a patit barbatul dupa ce a scos mana pe geam ca sa mangaie un leu

Antena3 Antena3,
VIDEO. Cel mai idiot turist din lume. Ce a patit barbatul dupa ce a scos mana pe geam ca sa mangaie un leu

Imaginile au fost surprinse cu un telefon mobil in Parcul National Serengetti din Tanzania. in timp ce se afla intr-un jeep safari, un barbat si-a scos mana pe geam pentru a mangaia un leu. Ce a urmat, a. continuă pe Antena3

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Care sunt cei mai iuti ardei din lume si de unde provin

Cel mai iute ardei din lume a fost creat anul trecut si este considerat prea periculos pentru consumul uman, in starea sa pura. Al doilea cel mai iute ardei din lume, care a detinut recordul de iuteala pana in 2017, a trimis deja oameni in spital.

FOTO VIDEO Cel mai frumos si mai putin cunoscut defileu din Romania - Cheile Latoritei, Valcea

Intre Muntii Capatanii si ai Latoritei, langa lacul de acumulare Petrimanu, se gaseste un taram de vis, un loc de o salbaticie spectaculoasa, cu peisaje care te lasa fara suflare. Considerat de cunoscatori drept cel mai frumos defileu din tara, Cheile Latoritei isi datoreaza existenta unui afluent al raului Lotru, caruia ii poarta numele.

Topul celor mai ciudate tabuuri din Rusia - cateva au fost imprumutate si de romani

Rusia, una dintre cele mai impresionante natiuni din lume, este bine cunoscuta pentru cultura, muzica, arhitectura, traditia si ritualurile sale. Nu in ultimul rand despre Rusia se cunoaste si opozitia.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Stewardesa romanca care a castigat la cel mai puternic concurs de fitness din lume. Cum arata cand se dezbraca de haine

Romanca Andreea Cazaceanu a castigat Olympia Amateur Spain, cel mai ravnit concurs de fitness din lume care s-a desfasurat recent in Alicante. Titlul castigat la amatori i-a permis sa concureze in aceeasi si la profesionisti.

O stewardesa romanca a castigat la cel mai puternic concurs de fitness din lume. Cum arata cand se dezbraca

Targovisteanca Andreea Cazaceanu a castigat Olympia Amateur Spain, cel mai ravnit concurs de fitness din lume care s-a desfasurat recent in Alicante. Titlul castigat la amatori i-a permis sa concureze in aceeasi si la profesionisti.

Parlamentar israelian: Rasa evreiasca este cea mai desteapta din lume

Israelienii n-o sa creada niciodata acuzatiile ce i se aduc premierului Benjamin Netayahu, pentru ca rasa evreiasca e cea mai desteapta din lume si are cel mai inalt capital uman, a sustinut Miki.

Parlamentar israelian: Rasa evreiasca este cea mai desteapta din lume

Israelienii nu vor crede niciodata acuzatiile de coruptie impotriva premierului Benjamin Netanyahu deoarece rasa evreiasca este cea mai desteapta din lume si are cel mai inalt capital uman, crede un deputat israelian, citat de newsweek. com.

Topul celor mai bune companii aeriene din lume. Pe ce loc se situeaza TAROM

Topul celor mai bune companii aeriene din lume si din Romania realizat de Airhelp, arata ca anul acesta primul loc este ocupat de Quatar Airways, urmat de Lufthansa si Etihad Airways. AirHelp Scor compara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )