Libnet.ro
UNICEF

08:45

Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Ce s-a intamplat cu candidatul francez

Playtech Playtech,
Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Ce s-a intamplat cu candidatul francez

Laura Codruta Kovesi ramane singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Candidatul francez Jean-Francois Bohnert urmeaza sa fie numit la sefia Parchetului financiar francez, dupa audierea din 11 iulie, astfel ca fosta sefa a DNA este tot mai aproape de Bruxelles. Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru sefia Parchetului European Jean-Francois Bohnert a . continuă pe Playtech

RFI: Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru postul de procuror-sef european: Contracandidatul fracez va fi numit conducerea Parchetului financiar european

Laura Codruta Kovesi a ramas singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Asta dupa ce procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la conducerea Parchetului financiar european, informeaza.

Rares Bogdan anunta ca Laura Codruta Kovesi este din nou in carti pentru Bruxelles. A inceput deja sedinta

Europarlamentarul Rares Bogdan anunta ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, este din nou in carti la Bruxelles. Lupta pentru sefia EPPO ii are ca adversari pe Kovesi si candidatul Frantei. Rares Bogdan anunta ca Laura Codruta Kovesi este din nou in carti pentru Bruxelles Rares Bogdan anunta, prin intermediul retelelor de socializare, ca .

Calin Popescu Tariceanu da de pamant cu Laura Codruta Kovesi. De ce nu o vrea la Parchetul European

Tariceanu lanseaza un avertisment taios. Presedintele Senatului nu o vrea pe Laura Codruta Kovesi la Parchetul European. Ce mesaj, care o vizeaza pe fosta sefa DNA, a postat acesta in mediul online? De ce Tariceanu nu o vrea pe Kovesi la Parchetul European? Calin Popescu Tariceanu se dezlantuie si da cartile pe fata in privinta .

CSM o distruge pe Laura Codruta Kovesi in instanta

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un document care evidentiaza modul in care fostul procuror sefLaura Codruta Kovesi, incearca sa obtina gradul profesional fara concurs. Potrivit.

Kovesi ar putea ramane singura in cursa pentru postul de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi ramane singura in cursa pentru postul de procuror-sef european, contracandidatu.

Orban, dupa ce Kovesi a ramas singura in cursa pentru Parchetul Europen: Pesedisti, va ganditi cumva la seppuku?

Liderul PNL Ludovic Orban afirma, dupa informatiile conform carora Laura Codruta Kovesi ar putea ramane unic candidat la sefia Parchetului european prin retragerea francezului Bohnert, ca de Ziua Nationala a Frantei Romania a primit un cadou de la francezi. El a criticat anuntul premierului Viorica Dancila la receptia de la Ambasada Frantei, conform caruia Guvernul nu o sustine pe Kovesi.

Kovesi ramane singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Candidatul francez, audiat pentru o alta functie

Procurorul francez Jean-Francois Bohnert, rivalul Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, va fi numit in fruntea Parchetului financiar francez, post pentru care a fost audiat joi, 11 iulie, arata RFI. Practic, fosta sefa DNA a ramas singura in cursa pentru functia de procuror-sef european.

Viorica Dancila: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca din punctul sau de vedere, nu este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. Dancila a sustinut ca aceasta ar.

Kovesi ar putea ramane singura in cursa pentru sefia Parchetului European (RFI) Candidatul Frantei va fi numit la sefia Parchetului financiar national

Procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la sefia Parchetului financiar national DNA-ul Frantei), post pentru care a fost audiat joi 11 iulie. Jean-Francois Bohnert este practic retras din cursa de Franta, scrie RFI.

Tariceanu face noi atacuri la adresa Laurei Codruta Kovesi, a Uniunii Europene si a investitorilor straini

Vestul nu pare deloc interesat in a acorda compensatii Estului, motiv pentru care functia de procuror-sef european ar putea fi un mar otravit, a precizat presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )