Libnet.ro
UNICEF

17:16

Liderul PSD, despre calitatile Vioricai Dancila: Are relatii bune cu toata lumea

Antena3 Antena3,
Liderul PSD, despre calitatile Vioricai Dancila: Are relatii bune cu toata lumea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri, la Palatul Cotroceni, ca i-a prezentat sefului statului Klaus Iohannis, in mod oficial si direct, propunerea social-democratilor pentru functia de. continuă pe Antena3

Liderul PSD Vaslui, reactie dupa CEx. Ce spune despre propunerea Vioricai Dancila in functia de premier

Au aparut primele reactii dupa a doua sedinta a PSD. Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu sustine ca este increzator ca presedintele Klaus Iohannis nu va refuza propunerea pe care social-democratii.

Presa internationala, despre desemnarea Vioricai Dancila drept premier. Reuters: Al treilea prim-ministru al tarii din ultimul an

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o desemneaza pe Viorica Dancila pentru functia de premier, la doua zile dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia de la conducerea Guvernului. Subiectul a ajuns.

Gabriela Firea, despre desemnarea Vioricai Dancila ca premier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a tinut sa o felicite pe Viorica Dancila si sustine ca desemnarea acesteia pentru postul de prim-ministru este o sansa mare pentru Romania si pentru.

Comisarul european Corina Cretu, despre desemnarea Vioricai Dancila in functia de premier

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, a salutat miercuri decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna pe Viorica Dancila in functia de premier al Romaniei,.

Cine se afla in spatele Vioricai Dancila, propunerea PSD de premier. Aceasta este persoana de care asculta europarlamentarul - FOTO

Premierul propus al PSD, europarlamentarul Viorica Dancila, are un consilier chinez. Este vorba despre Weini LI, asistenta la Parlamentul European. Chinezoaica a avut bursa la PE, dar si la mai multe institutii.

PNL cere alegeri anticipate. Prima reactie a partidului dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marti, dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD, ca raspunderea pentru guvernarea catastrofala este exclusiva a PSD si cere alegeri.

Dragnea: UDMR nu are vreun motiv sa nu fie de acord cu propunerea Vioricai Dancila in functia de premier

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca UDMR nu are vreun motiv sa nu fie de acord cu nominalizarea Vioricai Dancila pentru postul de premier.

Opozitia iese la atac: Dezvaluiri despre presupuse legaturi ale Vioricai Dancila cu dosarul de abuz in serviciu al lui Liviu Dragnea

Opozitia lanseaza atacuri la adresa Vioricai Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier. intr-o postare pe Facebook, deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel scrie asistenta de la Parlamentul European.

SONDAJ Ce ar trebui sa faca Presedintele Iohannis, dupa propunerea Vioricai Dancila pe post de premier PSD?

Ar trebui seful statului sa accepte propunerea PSD pentru postul de premier? Ar trebui sa o respinga si sa ceara PSD sa propuna pe altcineva in locul Vioricai Dancila, ceea ce ar insemna o a cincea nominalizare intr-un singur an? Sau, in cazul conturarii unei alte majoritati, sa propuna premier pe cineva din afara PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Iohannis a pierdut aproape 1.500 de fani pe pagina de Facebook din momentul anuntului privind desemnarea Vioricai Dancila pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut aproape 1. 500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )