Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Ce ar trebui sa faca Presedintele Iohannis, dupa propunerea Vioricai Dancila pe post de premier PSD?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce ar trebui sa faca Presedintele Iohannis, dupa propunerea Vioricai Dancila pe post de premier PSD?

Ar trebui seful statului sa accepte propunerea PSD pentru postul de premier? Ar trebui sa o respinga si sa ceara PSD sa propuna pe altcineva in locul Vioricai Dancila, ceea ce ar insemna o a cincea nominalizare intr-un singur an? Sau, in cazul conturarii unei alte majoritati, sa propuna premier pe cineva din afara PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Ce trebuie sa faca presedintele Iohannis, dupa demisia lui Mihai Tudose

Adresa oficiala privind demisia premierului Mihai Tudose va ajunge marti la Administratia Prezidentiala, a informat luni seara Guvernul intr-un comunicat. Premierul Mihai Tudose si-a inaintat.

PNL cere alegeri anticipate. Prima reactie a partidului dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marti, dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD, ca raspunderea pentru guvernarea catastrofala este exclusiva a PSD si cere alegeri.

Imagine VIRALA: Ironii pe internet dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier(FOTO)

Noul premier al Romaniei ar putea fi din Teleorman. Viorica Dancila este propunerea social-democratilor pentru sefia Executivului. Votul s-a dat in unanimitate in CEx pentru.

Reactia Olgutei Vasilescu dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a salutat nominalizarea eurodeputatei Viorica Dancila pentru functia de premier PSD, spunand ca este un om apropiat de partid. Ma bucura foarte mult.

Sondaj: Ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD, daca partidul ii retrage sprijinul lui Mihai Tudose?

PSD a castigat alegerile din 2016, dar in numai un an a schimbat deja un prim ministru, Sorin Grindeanu, dupa ce o prima nominalizare pentru postul de premier - Sevil Shhaideh - fusese respinsa. In aceste conditii, daca PSD ii retrage acum sprijinul lui Mihai Tudose, iar acesta demisioneaza, ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Liderul PSD Vaslui, reactie dupa CEx. Ce spune despre propunerea Vioricai Dancila in functia de premier

Au aparut primele reactii dupa a doua sedinta a PSD. Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu sustine ca este increzator ca presedintele Klaus Iohannis nu va refuza propunerea pe care social-democratii.

IOHANNIS i-a iNFURIAT pe romani: PROTEST in fata Palatului Cotroceni dupa ce presedintele a acceptat propunerea de premier a PSD (VIDEO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier a starnit numeroase reactii negative, multi romani aratandu-se dezamagiti de felul.

Dragnea: UDMR nu are vreun motiv sa nu fie de acord cu propunerea Vioricai Dancila in functia de premier

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca UDMR nu are vreun motiv sa nu fie de acord cu nominalizarea Vioricai Dancila pentru postul de premier.

Presedintele Iohannis a pierdut peste 1.500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, de la anuntul privind desmnarea Vioricai Dancila pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 1. 500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru, scrie News. ro.

UPDATE Presedintele Iohannis a pierdut peste 3.000 de fani pe pagina oficiala de Facebook, de la anuntul privind desmnarea Vioricai Dancila pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 3. 000 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru, scrie News. ro. Klaus Iohannis a pierdut un numar important de fani - peste 10. 000 - si in februarie 2016, din cauza declaratiei sale in urma evacuarii televiziunilor Antena Group de catre ANAF.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )