Libnet.ro
UNICEF

01:05

Litoralul romanesc se reinventeaza in pandemie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Litoralul romanesc se reinventeaza in pandemie

Litoralul romanesc a devenit pentru multi dintre turistii autohtoni principala destinatie de vacanta din acest an, multi renuntand sa mai plece in afara din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Preturi piperate pe litoralul romanesc. Clientii unui restaurant din Mamaia au platit 60 de lei pentru o omleta si o salata. in Navodari, o portie de hamsii si o apa costa cam la fel

Oferta de servicii de care se pot bucura turistii pe litoralul romanesc a starnit noi controverse in spatiul public. Pe fondul informatiilor ca un sejur in anumite zone statiunile de la Marea Neagra din.

Ionut Nedea: Situatia actuala ne ofera sansa sa aducem pe litoralul romanesc turisti care nu si-au mai petrecut vacanta in tara de cativa ani

Intrebat cum poate concura litoralul romanesc cu preturile oferite in strainatate,Ionut Nedea, proprietar al agentiei litoralulromanesc. ro, sustine cala ora actuala, pe litoralul romanesc, se gasesc camera duble incepand cu 75 de lei, la hotel de 3 stele.

Litoralul romanesc, invadat de alge. Este cea mai mare cantitate de plante marine adusa de ape in ultimii 10 ani: E clar, nici natura nu tine deloc cu noi (VIDEO)

Este dezastru pe litoralul romanesc. Tone de alge au invadat plajele, si malul marii, formand un covor verde, infiorator. Stratul tot mai gros si mirosul greu de suportat ii indeparteaza pe cei care vin sa se.

Plajele de pe litoralul romanesc , monitorizate cu drona

Plajele din Mamaia si Navodari au fost monitorizate in aceste zile, pe o lungime de 12 kilometri, cu ajutorul unei drone. O astfel de masura va fi luata pe intreg litoralul, de la Navodari la Vama Veche, iar imaginile vor ajuta, printre altele, la urmarirea operatorilor privind respectarea legislatiei, a transmis luni Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )