Libnet.ro
UNICEF

18:00

Litoralul romanesc, invadat de alge. Este cea mai mare cantitate de plante marine adusa de ape in ultimii 10 ani: E clar, nici natura nu tine deloc cu noi (VIDEO)

B1 B1,
Litoralul romanesc, invadat de alge. Este cea mai mare cantitate de plante marine adusa de ape in ultimii 10 ani: E clar, nici natura nu tine deloc cu noi (VIDEO)

Este dezastru pe litoralul romanesc. Tone de alge au invadat plajele, si malul marii, formand un covor verde, infiorator. Stratul tot mai gros si mirosul greu de suportat ii indeparteaza pe cei care vin sa se. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Filipine confirma 2.539 de noi cazuri. Este cea mai mare crestere de o singura zi

Ministerul Sanatatii din Filipine a raportat miercuri 2. 539 de noi cazuri de coronavirus, marcand cea mai mare crestere de o singura zi a infectiilor confirmate. Totodata, in ultimele 24 de ore, cinci persoane.

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii in licee Liceele la care s-a intrat cu cea mai mare medie

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele admiterii la liceu 2020 a absolventilor de clasa a VIII-a. Acestea pot fi vazute pe admitere. edu. ro si la avizierele liceelor. Online, rezultatele pot fi vazute introducand codul pe care fiecare elev l-a primit de la scoala. Liceul unde s-a intrat cu cea mai mare medie este Colegiul National Sfantul Sava unde la specializarea Matematica- informatica ultima nota a fost 9. Pe Locul doi se afla Colegiul National Gheorghe Lazar unde la specializarea matematica- informatica ultima nota a fost 9.

Directorul FBI, adac fara precedent la adresa Chinei: Este cel mai mare pericol la adresa SUA

Directorul FBI a spus ca actele de spionaj din partea guvernului Chinei reprezinta cea mai mare amenintare pe termen lung pentru viitorul SUA. Vorbind la Institutul Hudson din Washington, Christopher Wray a.

Directorul FBI, atac fara precedent la adresa Chinei: Este cel mai mare pericol la adresa SUA

Directorul FBI a spus ca actele de spionaj din partea guvernului Chinei reprezinta cea mai mare amenintare pe termen lung pentru viitorul SUA. Vorbind la Institutul Hudson din Washington, Christopher Wray a.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Am finalizat cea mai mare lucrare de infrastructura rutiera din Bucuresti, legatura intre cartierele Titan si Berceni (FOTO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca a finalizat cea mai mare lucrare de infrastructura rutiera din Bucuresti. Edilul a anuntat ca, de sambata, se va deschide circulatia pe toata zo.

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Cea mai mare crestere a infectarilor din ultimele doua luni

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Miercuri a fost inregistrata cea mai mare crestere a numarului de noi cazuri, din ultimele doua luni.

Cea mai mare turma de zimbri vazuta in ultimii 200 de ani, in salbaticie, in Romania. in grup sunt si doi vitei

Doi pui de zimbru, recent veniti pe lume, au fost zariti de catre rangerii proiectului LIFE Bison in turele de monitorizare din Muntii Tarcu. Ei fac parte dintr-o turma impresionanta, cea mai mare observata in Romania in ultimele doua secole.

Litoralul romanesc, sufocat de alge. Autoritatile spun ca nu au solutii sa rezolve problema

Este invazie de alge pe litoralul romanesc, fenomen care s-a mai petrecut in urma cu un deceniu. Turistii sunt cei mai afectati.

Bronzul pe care nu-l vrea nimeni! Ce sa nu faci niciodata dupa ce te-ai ars la soare. E cea mai mare greseala

Vara, la plaja, uitam sa ne protejam pielea si putem suferi arsuri solare. Daca v-ati ars la soare, daunele sunt deja facute insa e important sa evitati aceste greseli care fac si mai mult rau.

Judetul cu cea mai mare crestere de cazuri de COVID cautaunitati sanitare destinate tratarii pacientilor

In ultima saptamana s-a constatat o crestere a cazurilor de SARS-CoV-2 la nivelul judetului Dambovita, fapt explicat prin aparitia a doua focare de colectivitate cu un numar mare de cazuri.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )