Libnet.ro
UNICEF

06:15

Liviu Dragnea lamureste misterul candidaturii Principesei Margareta din partea PSD la prezidentiale

B1 B1,
Liviu Dragnea lamureste misterul candidaturii Principesei Margareta din partea PSD la prezidentiale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a reactionat vineri la informatiile aparute potrivit carora s-ar lua in calcul varianta candidaturii la presedintie din partea partidului a Principesei Margareta. El a negat vehement. continuă pe B1

Vinovatul principal pentru degringolada autoritatilor este Liviu Dragnea, trebuie sa-si dea demisia din toate functiile publice

Eurodeputatul Siegfried Muresan, este de parere ca vinovatul principal pentru criza de imunoglobulina din tara noastra, este Liviu Dragnea, fapt ce ar trebui sa duca la demisia acestuia din toate functiile publice.

Radu Banciu, despre viitorii vicepresedinti PSD: Gurile rele spun ca Liviu Dragnea va controla cel putin 13 din cei 16 (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu lista celor posibili 16 vicepresedinti pe care ii PSD ii va avea dupa Congresul din 10 martie. Avem lista, potentiala lista,.

Liviu Dragnea, DESFIINTAT de un cunoscut analist politic. Lui Dragnea ii este frica sa-si depuna mandatul, nu e sigur ca va iesi cu bine. E sigur in schimb ca va iesi TAMBALAU

Istoricul si analistul politic Stelian Tanase face o analiza a Congresului PSD care va avea loc sambata. Potrivit acestuia, partidul fierbe inaintea congresului, iar liderului PSD, Liviu Dragnea, ii este fric.

Liviu Dragnea neaga informatiile RISE Project privind ancheta din Brazilia: M-au prins vanzand portocale pe plaja

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a spus ca informatiile privind ancheta din Brazilia sunt false. M-au prins cand vindeam portocale pe plaja, a spus ironic, Dragnea, la Consiliul executiv al partidului.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi anchetat in Brazilia pentru spalare de bani. Rise Project si Folha de S ao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, afirma ca au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta vizandu-l pe Dragnea,scrie News. ro .

RISE Project: Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

Liderul PSD, Liviu Dragnea ar fi anchetat in Brazilia pentru spalare de bani. RISE Project siFolha de Sao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, afirma ca au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Rise Project: Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

RISE Project si Folha de Sao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa Guimaraes, ne-a declarat joi ca atat Dragnea cat si Mugurel Gheorghias sunt suspecti intr-un caz de spalare de bani in Brazilia, scrie Rise Project.

Codrin Stefanescu, ATAC FURIBUND la adresa lui Liviu Dragnea. Nu eu eram la vile conspirative ale SRI, nu eu semnam pacte de coabitare pe la Cotroceni. Acum ni se pune leucoplast pe gura

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, continua seria atacurilor extrem de dure la adresa liderului partidului, Liviu Dragnea. De data aceasta, Codrin Stefanescu i-a transmis lui Dragnea ca nu el.

PSD respinge audierea lui Liviu Dragnea in Comisia SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ramane fara sansa de a explica prezenta la chermezele Serviciului Roman de Informatii. Dragnea nu va fi audiat in Comisia de control al SRI, asa cum sustinea ca iti.

Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )