Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vinovatul principal pentru degringolada autoritatilor este Liviu Dragnea, trebuie sa-si dea demisia din toate functiile publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vinovatul principal pentru degringolada autoritatilor este Liviu Dragnea, trebuie sa-si dea demisia din toate functiile publice

Eurodeputatul Siegfried Muresan, este de parere ca vinovatul principal pentru criza de imunoglobulina din tara noastra, este Liviu Dragnea, fapt ce ar trebui sa duca la demisia acestuia din toate functiile publice. continuă pe Ziarul Bursa

Cum s-a transat lupta pentru putere in PSD. Liviu Dragnea: Vom alege presedintele executiv la Congres

UPDATE - Vor exista alegeri pentru vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune. Vom alege presedintele executiv la Congres, a declarat Liviu Dragnea, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat obiectivul principal al Congresului partidului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca obiectivul principal al Congresului partidului este adoptarea unui document care sa cuprinda si un plan de dezvoltare pe termen lung a Romaniei. Am avut.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Stie cum sa taie porcul si sa-l prepare pentru prieteni

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea, despre care spune ca va transforma Congresul PSD din 10 martie intr-un fel de. taierea porcului. Fostul premier se arata dezamagat de cum este condusa.

Rovana Plumb, ELOGII pentru Liviu Dragnea: O spun de fiecare data. Cu ajutorul LUI atingem acest obiectiv de paritate

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care la acest moment este si vicepresedinte al Partidului Social Democrat PSD), il elogiaza pe seful sau de partid, Liviu Dragnea, despre care spune ca este un.

Eurodeputata, atac furibund la adresa Vioricai Dancila: Este omul de paie al lui Liviu Dragnea(VIDEO)

Viorica Dancila, atacata dur de fostii colegi din Parlamentul European. Eurodeputata Ana Gomes a lansat un atac furibund la adresa acesteia, pe care a numit-o premierul de paie al lui Liviu Dragnea. Schimbul de.

Cum a ajuns Liviu Dragnea sa aiba un premiu Oscar

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost distins cu un premiu Oscar. Doar ca nu este acelasi acordat de Academia Americana de Film. PotrivitCV-ului sau de pe site-ul Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a primit.

CExN decisv la PSD. Alegeri pentru toate functiile, mai putin cea a lui Liviu Dragnea. Ce spune Liviu Dragnea despre ministrul Toader

In cadrul congresului PSD din data de 10 martie, social-democratii vor vota pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte, a anuntat liderul PSD LIviu Dragnea, dupa sedinta CEx, scrie Digi24 . Later edit: Dragnea isi.

S-a TERMINAT! Liviu DRAGNEA, somat sa dea EXPLICATII despre prezenta la CHERMEZELE SRI! Va lamuri foarte multe

Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii publice in legatura cu suspiciunile legate de prezenta acestuia la petrecerile SRI, este parerea secretarului general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Daca.

Liviu Dragnea, marturisire inedita. Ce mananca in fiecare zi

Liviu Dragnea a marturisitcare este gustarea sa preferata, pe care oconsuma zilnic. El a declarat, la Parlament, ca mananca eugenii si ca are aceste produse de patiserie si in masina,.

PNL ii cere lui Liviu Dragnea sa solicite un punct de vedere de la Comisia de la Venetia pentru legile justitiei si suspendarea dezbaterilor comisiei speciale

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, ii solicita din nou presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sa ceara un punct de vedere din partea Comisiei de la Venetia inainte de a se relua dezbaterile pe legile justitiei, dupa ce acestea se vor intoarce in Parlament ca urmare a deciziilor Curtii Constitutionale. Liberalii cer de asemenea suspendarea lucrarilor comisiei speciale pentru legile justitiei, care urmeaza sa se intruneasca saptamana viitoare pentru a modifica articolele declarate neconstitutionale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )