Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Plesoianu, despre campania prin care e acuzat ca e omul rusilor: Eu privesc cu amuzament chestia asta

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, despre campania prin care e acuzat ca e omul rusilor: Eu privesc cu amuzament chestia asta

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a vorbit in emisiunea Descoperiti, despre campania prin care este acuzat cae omul rusilor in Parlament. Nu stiam lucrurile astea despre mine. in momentul in. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, atac la adresa Comisiei Europene: A afectat grav independenta Justitiei

Lista Neagra a oamenilor politici si de afaceri care trebuiau executati la ordinul Comisiei Europene face valuri. Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, considera ca in acest caz, cei de la Comisia Europeana au.

Sebastian Ghita spune ca i va da lui Tudorel Toader, care se va afla luni la Belgrad, un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca ii va da luni ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care se va afla la Belgrad, un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare, invocand probele false din dosarul sau, informeaza news. ro.

Actrita Manuela Harabor, despre fiul sau care sufera de autism: Andrei stie esenta iubirii, pentru ca el asa comunica

Actrita Manuela Harabor a vorbit in emisiunea Adevaruri de viata despre fiul sau, Andrei, care sufera de autism. Actrita spune ca baiatul ei este o lectie de viata pentru ea. Manuela.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2968 seconds )