Libnet.ro
UNICEF

09:30

LUDOVIC ORBAN: 6 decembrie - un moment de cotitura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: 6 decembrie - un moment de cotitura

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat astazi ca alegerile parlamentare reprezinta un moment de cotitura si a dat garantii ca exercitarea votului la scrutin se va face in cele mai sigure conditii de protejare a sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Dupa trei ani, am reusit sa impiedicam PSD sa faca rau Romaniei si romanilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca in urma cu patru ani PSD aproape a reusit sa captureze Romania , din cauza faptului ca multi au crezut ca nu e important sa vina la vot, iar presedintele Klaus Iohannis, PNL si fortele democratice au reusit sa impiedice acest partid sa faca rau romanilor.

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate se va putea merge la vot fara declaratii

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca in localitatile aflate in carantina se va putea merge la vot, duminica, fara declaratii pe proprie raspundere privind deplasarea.

Ludovic Orban: Alegerile de duminica, un punct de cotitura pentru Romania. Speranta va invinge scepticismul, certitudinea va inlocui nesiguranta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, este de parere ca duminica, cand romanii sunt asteptati la urne pentru a-si exprima optiunea de vot la alegerile parlamentare, vom fi pusi in fata unei alegeri.

Premierul Ludovic Orban, mesaj de 1 Decembrie: Ziua Nationala, chiar daca o sarbatorim atipic din cauza restrictiilor impuse de pandemie, ramane la fel de importanta pentru noi

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj romanilor cu ocazia Zilei Nationale in care precizeaza ca, in acest an, data de 1 decembrie este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in an.

Ludovic Orban: Singura decizie clara pe care am luat-o e de a nu purta niciun dialog cu PSD si de a tine acest partid in afara Puterii, in urmatorii 4 ani (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni, ca este absolut exclus ca liberalii sa negocieze cu PSD, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. intrebat daca PNL e dispus sa renunte la anumite.

Ludovic Orban, despre prioritatile PNL: Vrem sa modificam legea privind statutul deputatilor si senatorilor pentru a nu mai permite circoteca cu unii care isi demisia in ultima zi, dar de fapt nu isi dau demisia pentru a nu beneficia de pensia speciala

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca una dintre prioritatile PNL dupa data de 6 decembrie este modificarea statutului deputatilor si senatorilor astfel i.

Ludovic Orban: Apreciez foarte mult optiunea domnului Nicusor Dan A vazut faptul ca are un partener loial in guvernul PNL

Premierul Ludovic Orban s-a aratat incantat de decizia primarului in functie de a sustine Partodul National Liberal la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Totodata, Orban sustine ca Nicusor Dan a.

Ludovic Orban: Apreciez foarte mult optiunea domnului Nicusor Dan A vazut faptul ca are un partener loial in guvernul PNL

Premierul Ludovic Orban s-a aratat incantat de decizia primarului in functie de a sustine Partodul National Liberal la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Totodata, Orban sustine ca Nicusor Dan a.

Ludovic Orban: Optiunea noastra este pentru un guvern cu o majoritate parlamentara cat mai stabila si cat mai larga. imi doresc sa pastrez un guvern cat mai suplu, cu un numar cat mai mic de portofolii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in cazul unei victorii la alegerile legislative din 6 decembrie, PNL si doreste sa formeze un guvern, sustinut de o majoritate parlamentara cat mai stabila si cat mai.

Nicusor Dan, fondatorul USR: Ludovic Orban, cea mai buna varianta de premier. E o persoana de incredere, care isi tine cuvantul si e loiala oamenilor. E o persoana cu viziune si anvergura (VIDEO)

Nicusor Dan a anuntat ca va vota PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie si spune despre Ludovic Orban ca este cea mai buna varianta de prim-ministru dintre cele inscrise in cursa electorala de dumi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )