Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Am luat decizia de a sprijini studentii care beneficiaza de burse sociale Decontam din fonduri europene tabletele care sunt achizitionate

B1 B1,
Ludovic Orban: Am luat decizia de a sprijini studentii care beneficiaza de burse sociale Decontam din fonduri europene tabletele care sunt achizitionate

In cursul serii de joi, 24 septembrie, la inceputul Sedintei de Guvern, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Executivul a decis sa sprijine studentii care beneficiaza de burse sociale, din cadrul. continuă pe B1

Orban: Am luat decizia de a sprijini cu tablete si studentii beneficiari ai burselor sociale din universitatile cu predare online

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca studentii beneficiari ai burselor sociale din universitatile care vor incepe cu predare online vor primi tablete, urmand ca sumele pentru achizitionarea acestora sa fie decontate din fonduri europene in limita a 50 de milioane de euro.

LUDOVIC ORBAN: Nicusor Dan va avea in Guvernul pe care-l conduc un sprijin total

Premierul Ludovic Orban considera ca parteneriatul dintre Guvern si Primaria Capitalei este fundamental pentru solutionarea gravelor probleme ale Bucurestiului, el subliniind ca Nicusor Dan va avea un sprijin total din partea Executivului pe care il conduce.

Guvernul va deconta 50 de milioane de euro tablete pentru studentii care au burse sociale

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va deconta, in limita sumei de 50 de milioane de euro, tabletele pentru studentii care au burse sociale si invata la universitati care vor face cursuri online.

Reactia lui Ludovic Orban, intrebat despre o eventuala cooptare la guvernare a UDMR, in conditiile in care Uniunea voteaza in Parlament initiativele populiste ale PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca i se pare regretabila decizia UDMR de a vota initiativele populiste ale PSD din Parlament, dupa ce, saptamana trecuta, alesii Uniunii au fost de partea liberalilor si au li.

Rasturnare de situatie in cazul cursurilor online. Ludovic Orban: Elevii vor invata online doar incepand de vineri!

Premierul Ludovic Orban spune ca, desi unii prefecti au anuntat ca elevii vor invata online si joi, pentru organizarea sectiilor de votare, cursurile vor fi suspendate doar incepand de vineri. El spune ca procedura este reglementata de ordonanta de urgenta, respectiv emiterea ordinului ministrului Educatiei avand ca suport decizia CNSU.

Ludovic Orban: Urmare votului de Parlament, Romania sufera deja

Ludovic Orban critica virulent decizia Parlamentului, controlat de PSD, de a majora imediat pensiile.

Cine e protestatarul care l-a apostrofat pe Ludovic Orban: Ne condamnati copiii sa nu poata respira

Boxerul xenofob, Calin Marincus, care nu credea in Covid-19 si si-a facut un obicei din a face circ la evenimentele publice, a intervenit la un eveniment din Cluj, la care a participat si premierul Romaniei Ludovic Orban. Cine e protestatarul care la apostrofat pe Ludovic Orban Calin Marincus care este sustinator al Noii Drepte si .

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

Cine este si cu ce se ocupa fiul lui Ludovic Orban: L-am crescut foarte liber. Tudor Orban a fost implicat intr-un scandal in scoala gimnaziala

Ludovic Orban apare zilnic in fata camerelor de filmat, este prim-ministrul Romaniei. Dar care e viata lui de familie? Iata ce baiat mare are si cu ce se ocupa aceasta! Este activ in viata politica de zeci de ani, acum ocupa functia de prim-ministru, dar cine l-a sustinut pe Ludovic Orban intotdeauna?.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )