Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ludovic Orban, noi detalii despre redeschiderea pietelor: Administratorii si primarii se vor implica cu adevarat pentru respectarea regulilor de protectie sanitara

B1 B1,
Ludovic Orban, noi detalii despre redeschiderea pietelor: Administratorii si primarii se vor implica cu adevarat pentru respectarea regulilor de protectie sanitara

Premierul Ludovic Orban a oferit vineri noi detalii despre redeschiderea pietelor. Potrivit premierului, aceasta masura se va implementa cu respectarea unor masuri sanitare stricte si va intra in vigoare odata cu. continuă pe B1

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre redeschiderea pietelor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Vesti bune pentru milioane de romani. Ludovic Orban a adus la cunostinta in cursul serii de miercuri ca astazi, 3 decembrie 2020, se va discuta in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta despre posibilitatea redeschiderii pietelor, avand trei mari argumente pe care se bazeaza. Acesta a tinut sa precizeze, de asemenea, ca decizia .

Ludovic Orban: Noi am luat decizii la sfaturile domnului Rafila si ne-am trezit cu el candidat PSD. Daca il dai la o parte pe Rafila, ii vezi tot pe Dragnea, pe Ciolacu, pe Tudose. E o pacaleala (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca PSD a ales sa deschida lista candidatilor de la Camera Deputatilor cu medicul Alexandru Rafila, una dintre vocile extrem de prezente in spatiul public in contextul pandemiei.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Budeanu, membru 3 Sud Est, infectat cu noul coronavirus

Membrii trupei 3 Sud Est au transmis un mesaj in care prezinta date despre starea de sanatate a colegului lor, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus: Starea de sanatate a lui Mihai este mai buna de la o zi la alta, dupa o saptamana foarte grea, cu mult stres si emotii la terapie intensiva.

Ludovic Orban: Maine se va intruni CNSU, in care discutam chestiunea redeschiderii pietelor

Premierul Ludovic Orban a discutat miercuri seara, la un post TV, despre redeschiderea pietelor, ce ar putea avea loc incepand de duminica. Procedura legala este urmatoarea: se formuleaza propunerea in.

Ludovic Orban a prezentat cele trei motive care i-au salvat pe pietari de la frig

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca propunerea de redeschidere a pietelor care functioneaza in spatii inchise va fi discutata joi in sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta. Premierul a precizat ca sunt trei motive care au stat la baza deciziei de redeschidere a pietelor.

Ludovic Orban, despre incendiul de la Clinica Medicala III din Targu-Mures: Noi am dispus evaluarea tuturor instalatiilor. Se finalizeaza pana saptamana viitoare raportul (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, vineri, intrebat fiind despre incendiul de la Clinica Medicala III din Targu-Mures, ca a dispus evaluarea tuturor instalatiilor din spitale, raport ce se va finaliza.

Klaus Iohannis a anuntat redeschiderea pietelor de la sfarsitul saptamanii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat astazi ca impreuna cu Guvernul a hotarat redeschiderea pietelor incepand cu finalul acestei saptamani.

Cuc il acuza pe Iohannis ca refuza redeschiderea pietelor desi Parlamentul a aprobat decizia

Fostul ministru Razvan Cuc PSD) il acuza pe presedintele Iohannis ca refuza redeschiderea pietelor .

RAZVAN CUC: Klaus Iohannis minte cand spune ca legea privind redeschiderea pietelor nu a ajuns la el

Deputatul PSD Razvan Cuc sustine ca presedintele Klaus Iohannis minte cand sustine ca legea privind redeschiderea pietelor nu a ajuns la el pentru promulgare, conform Agerpres.

Ludovic Orban: Cel mai mare numar de teste s-a efectuat in noiembrie, 864.819. Noi am crescut constant capacitatea in functie de nevoia de testare Permanent se rostogolesc aceleasi neadevaruri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca, in ceea ce priveste capacitatea de testare a Romaniei, permanent se rostogolesc aceleasi neadevaruri, care nu au nicio legatura cu realitatea. Cel mai mare numar de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )