Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis a anuntat redeschiderea pietelor de la sfarsitul saptamanii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a anuntat redeschiderea pietelor de la sfarsitul saptamanii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat astazi ca impreuna cu Guvernul a hotarat redeschiderea pietelor incepand cu finalul acestei saptamani. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis anunta redeschiderea pietelor de la sfarsitul acestei saptamani

Pietele agroalimentare vor fi redeschise de la sfarsitul acestei saptamani, a anuntat miercuri presedintesle Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Nu sunt de acord cu Avocatul Poporului. Recomandarile OMS trebuie citite pana la capat

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat duminica dimineata o vizita lacall center-ul DSP din Bucuresti. in urma vizitei facute, Iohannis a declarat caca nu se pot deschide scolile, asa cum.

Cuc il acuza pe Iohannis ca refuza redeschiderea pietelor desi Parlamentul a aprobat decizia

Fostul ministru Razvan Cuc PSD) il acuza pe presedintele Iohannis ca refuza redeschiderea pietelor .

Klaus Iohannis a anuntat cand se vor vaccina politicienii

Primii care vor face vaccinul anti-COVID-19 sunt cei din sistemul medical, intre care si voluntarii care vor participa la imunizare, si populatia vulnerabila, iar Administratia Prezidentiala si Guvernul se va vaccina cu a doua transa de vaccin, a declarat, duminica, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, in vizita la Spitalul Universitar din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va merge astazi la ora 13:00 in vizita la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.

RAZVAN CUC: Klaus Iohannis minte cand spune ca legea privind redeschiderea pietelor nu a ajuns la el

Deputatul PSD Razvan Cuc sustine ca presedintele Klaus Iohannis minte cand sustine ca legea privind redeschiderea pietelor nu a ajuns la el pentru promulgare, conform Agerpres.

Iohannis spune ca nu a primit la promulgare legea modificata de PSD pentru redeschiderea pietelor Ciolacu: Minte din nou

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu a primit la promulgare legea modificata de PSD care prevede redeschiderea pietelor. in replica, liderul PSD, Marcel Ciolacu, il acuza pe Iohannis ca minte din nou, pentru ca actul normativ ar fi fost trimis la promulgare de aproape 20 de zile.

Alina Gorghiu: DomnuleCiolacu, preluati, fara sa digerati, orice gogoasa primiti. Presedintele nu se poate pronunta pe legea privind redeschiderea pietelor atat timp cat e in procedura de contestare la CCR

Senatoarea PNL Alina Gorghiu ii raspunde liderului PSD Marcel Ciolacu, in contextul discutiilor din spatiul public pe tema redeschiderii pietelor. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in cadrul unei.

Klaus Iohannis, raspuns scurt despre redeschiderea pietelor: Legea nu a ajuns la mine!

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii dupa vizita la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Printre altele, acesta a vorbit si despre vaccinul anti-COVID care ar putea fi disponibil la inceputul anului viitor.

Presedintele Klaus Iohannis: Am decis sa fie redeschise pietele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca pe fondul scaderii numarului zilnic de infectari cu COVID-19 si in urma consultarilor cu specialistii, a luat decizia de a redeschide pietele, la sfarsitul saptamanii curente.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )