Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lumea mondena este iN SOC! Da, este vorba despre Florin Piersic...

B1 B1,
Lumea mondena este iN SOC! Da, este vorba despre Florin Piersic...

Starea de sanatate a lui Florin Piersic nu este deloc buna! Actorul isi serbeaza astazi ziua numelui si a primit multe mesaje si apeluri de la cei dragi lui pentru a-i ura la multi ani. continuă pe B1

Teatrul romanesc e in lacrimi: VESTE TRISTA despre Florin Piersic! Din pacate...

Emotii mari pentru actorul Florin Piersic! Actorul ar fi fost operat recent la un genunchi, iar acum se afla in perioada de recuperare. Florin Piersic reuseste sa isi pastreze umorul cu care ne-a obisnuit.

Bietul FLORIN PIERSIC! Vestea TRISTA despre MARELE ACTOR a cazut ca un TRASNET! Lacrimi pe scena TEATRULUI romanesc

Florin Piersic este considerat unul dintre cei mai mari si mai iubiti actori din Romania!De curand, a fost fotografiat de paparazzi in timp ce se ducea la spital.

Mesajul emotionant al lui Florin Piersic, pentru toti romanii, in zi de sarbatoare

Mesaj emotionant pentru romani de la cel mai iubit actor, sarbatorit astazi. Florin Piersic vorbeste cu emotie despre dragostea de tara si despre speranta, cel mai frumos cuvant pe care il cunoaste.

DESPARTIREA momentului! FLORIN PIERSIC e GATA! Lacrimi pentru marele actor! Din pacate...

Marele actor Florin Piersic a publicat in urma cu cateva ore un mesaj surprinzator pe Facebook.

Florin Piersic, surpriza pentru Viorica Dancila, la Antena 3

Florin Piersic i-a transmis duminica un mesaj premierului Viorica Dancila, cu ocazia zilei onomastice. ii transmit salutari, toate cele bune. Sa mearga cat se poate spre binele acestui neam exceptional.

VIDEO Ministrul Transporturilor: Nimic nu e prea scump pentru romani cand este vorba despre infrastructura

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat joi pe santierul de la ruta ocolitoare a Sucevei ca lucrarile se vor finaliza in termenul asumat si nimic nu este prea scump pentru romani atunci cand vine vorba despre infrastructura.

VIDEO Ministrul Razvan Cuc, pe Centura Sucevei: Nimic nu e prea scump pentru romani atunci cand vine vorba despre infrastructura

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a vizitat joi santierul de la ruta ocolitoare a Sucevei si a primit asigurari de la constructor ca lucarile se vor finaliza in termenul asumat, relateaza Agerpres. intrebat daca investitia la ruta ocolitoare a Sucevei nu e prea mare, ministrul Cuc a spus ca nimic nu e prea scump pentru romani cand este vorba despre infrastructura si trebuie finalizata.

Din pacate, trupul Biancai Dragusanu a cedat! Tragedie in lumea mondena: Vedeta a fost batuta cu bestialitate si...

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit acum la suprafata! DOLIU LA PRO TV! ANUNT SOC DESPRE PAVEL BARTOS! DIN PACATE, ACUM TOTUL SE CONFIRMA!IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI.

DRAMA MOMENTULUI in Romania! Este vorba despre Marinela Chelaru! S-a intamplat dupa INFARCT

Marinela Chelaru este una dintre cele mai ]ndr[gite actrie din Romania. in urma cu ceva timp, a suferit un infarct! Acum, actritaa ajuns de nerecunoscut din cauza problemelor de sanatate. Aslabit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )