Libnet.ro
UNICEF

06:00

Doliu in lumea vedetelor! A murit la doar 41 de ani, ucis de coronavirus!

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea vedetelor! A murit la doar 41 de ani, ucis de coronavirus!

Actorul de pe Broadway, Nick Cordero, nominalizat la premiile Tony, a murit la doar 41 de ani dupa multiple complicatii cauzate de infectia cu coronavirus. Acesta a jucat in muzicale de succes, precum Waitress, A Bronx Tale and Bullets Over Broadway. continuă pe Antena3

COVID-19 mai face o victima in randul actorilor: Nick Cordero a murit la doar 41 de ani (FOTO)

Este doliu in lumea filmului dupa ce un celebru actor a murit, dupa o lupta dura si lunga cu COVID-19. Actorul canadian Nick Cordero, cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a murit duminica.

Actorul Nick Cordero a murit, la 41 de ani, din cauza COVID-19. El a fost spitalizat 95 de zile si i se amputase un picior din cauza complicatiilor bolii

Actorul american Nick Cordero a murit, duminica, dupa 95 de zile de lupta cu infectia cu coronavirusul. in timpul spitalizarii, actorului de 41 de ani i-a fost amputat un picior din cauza complicatiilor bolii.

SUA: Un baietel de 8 ani ucis si trei raniti intr-un incident armat la un mall din Alabama

Un baietel de 8 ani a fost ucis si trei persoane au fost ranite intr-un incident armat care s-a produs vineri la un mall din statul american Alabama sud), a anuntat politia locala, citata de dpa.

O copila din Botosani a devenit mama la doar 13 ani. Ce spun medicii

O copila dinBotosani a devenit mama la doar 13 ani, iar tatal copilului are 25 de ani. Cadrele medicale spun ca acesta nu este un caz similar. in ultima perioada detimp au fost inregistrate tot mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )