Libnet.ro
UNICEF

16:45

Actorul Nick Cordero a murit, la 41 de ani, din cauza COVID-19. El a fost spitalizat 95 de zile si i se amputase un picior din cauza complicatiilor bolii

Hotnews Hotnews,
 Actorul Nick Cordero a murit, la 41 de ani, din cauza COVID-19. El a fost spitalizat 95 de zile si i se amputase un picior din cauza complicatiilor bolii

Actorul american Nick Cordero a murit, duminica, dupa 95 de zile de lupta cu infectia cu coronavirusul. in timpul spitalizarii, actorului de 41 de ani i-a fost amputat un picior din cauza complicatiilor bolii. continuă pe Hotnews

Cum a murit actorul Nick Cordero din cauza coronavirusului: era internat de 95 de zile

Nick Cordero, actor canadian cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a murit duminica la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles din cauza coronavirusului. El avea 41 de ani. Sotia sa Amanda Kloots a facut anuntul pe Instagram.

COVID-19 mai face o victima in randul actorilor: Nick Cordero a murit la doar 41 de ani (FOTO)

Este doliu in lumea filmului dupa ce un celebru actor a murit, dupa o lupta dura si lunga cu COVID-19. Actorul canadian Nick Cordero, cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a murit duminica.

Nicusor Dan: Sute de hectare urmeaza sa fie distruse, in conditiile in care INSP spune ca bucurestenii pierd 4 ani din viata din cauza poluarii

Candidatul unic al Dreptei la Primaria Generala a Capitalei Nicusor Dan a afirmat, vineri, ca administratia condusa de Gabriela Firea, PSD si primarii de sectoare planuieste sa distruga sute de hectare, multe incadrate ca spatii verzi, in conditiile in care Institutul National de Sanatate Publica INSP) a emis un raport care spune ca, in medie, bucurestenii, pierd 4 ani din viata din cauza poluarii atmosferice.

Grecia isi inchide frontiera pentru cetatenii Serbiei din cauza noului val de coronavirus

Grecia a anuntat ca isi inchide frontiera pentru cetatenii Serbiei pana la data de 15 iulie, din cau.

Secretul familiei regale britanice. El este printul care a fost tinut departe de ochii publicului din cauza bolii de care suferea (FOTO)

In fiecare familie exista secrete, iar familia regala britanica nu face exceptie de la aceasta regula. Un print a fost tinut departe de ochii curiosi ai publicului din cauza ca suferea de o boala.

FOTO Cum arata distantarea fizica pe Aeroportul Otopeni. Sute de oameni, inghesuiti din cauza controalelor anti-Covid

Sute de oameni au asteptat inghesuiti in spatiul de la terminalul sosiri de pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza numarului mic de angajati ai Directiei de Sanatate Publica DSP) care proceseaza declaratiile calatorilor.

Autoritatile sarbe au declarat stare de urgenta la Belgrad din cauza numarului mare de noi cazuri de COVID-19

Autoritatile sarbe au declarat stare de urgenta la Belgrad din cauza inmultirii cazurilor noi de coronavirus. Astfel, de vineri, locuitorilor capitalei Serbiei li s-a cerut din nou sa poarte masti in spatiile.

O fata de 13 ani din Botosani a nascut! Tatal copilului are 25 de ani. Barbatul risca sa ajunga dupa gratii

O copila de 13 ani din Botosani a nascut dupa ce s-a iubit cu un tanar de 25 de ani. Barbatul risca sa ajunga dupa gratii .

Un supravietuitor al atentatelor din 11 septembrie 2001 a murit din cauza COVID

Un supravietuitor al atentatelor din 11 septembrie 2001 - surprins intr-o celebra fotografie cu atacurile asupra turnurilor World Trade Center - a murit din cauza COVID-19, a declarat pentru CNN familia barbatului.

USR cere adoptarea modificarilor Codului Silvic pentru a evita sesizarea Curtii de Justitie a UE din cauza taierilor ilegale de paduri

Reprezentantii USR solicita adoptarea, de urgenta, in sesiunea extraordinara, a legilor de modificare a Codului Silvic, pentru evitarea sesizarii Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) din cauza taierilor ilegale de paduri din Romania, potrivit unui comunicat de presa al partidului. Modificarile, la care parlamentarii USR sunt initiatori si co-initiatori, sunt blocate la Camera Deputatilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )