Libnet.ro
UNICEF

11:30

May exclude posibilitatea unui nou referendum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
May exclude posibilitatea unui nou referendum

Premierul britanic Theresa May a anuntat astazi ca va discuta in continuare cu parlamentarii privind acordul Brexitului si a exclus posibilitatea unui nou referendum, precizand ca este datoria guvernului sa respecte rezultatul referendumului din 2016, scrie BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Theresa May exclude posibilitatea unui nou referendum si continua negocierile. Masura anuntata pentru cei care aplica la statutul de rezident in Marea Britanie

Premierul britanic Theresa May a anuntat luni ca va discuta in continuare cu parlamentarii privind acordul Brexitului si a exclus posibilitatea unui nou referendum, precizand ca este datoria guvernului sa respecte rezultatul referendumului din 21 iunie 2016, scrie BBC.

Theresa May exclude unnou referendum si anunta noi discutii cu parlamentarii privind acordul Brexitului

Premierul britanic Theresa May a anuntat, luni, ca va discuta in continuare cu parlamentarii privind acordul Brexitului si a exclus posibilitatea unui nou referendum, precizand ca este datoria guvernului sa.

Thierry Van Cleemput nu exclude posibilitatea de a o antrena pe Simona Halep: Lasati-mi un pic de timp!

Thierry Van Cleemput nu a exclus posibilitatea de a o pregati pe Simona Halep, insa nici nu a confirmat ca va fi noul antrenor al liderului WTA.

Partidul Laburist: Singurele solutii sunt un nou referendum pentru Brexit sau legaturi strnse cu UE

Singurele optiuni ale Regatului Unit sunt un al doilea referendum pentru Brexit sau faurirea unei relatii economice stranse cu Uniunea Europeana, a transmis duminica Partidul Laburist, principala forta de opozitie din Marea Britanie, potrivit Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )