Libnet.ro
UNICEF

00:07

Medicii de familie, raspunsuri vitale pentru pacientii cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Medicii de familie, raspunsuri vitale pentru pacientii cu COVID-19

Medicii din Societatea Nationala de Medicina Familiei raspund intr-o scrisoare deschisa celor mai importante intrebari ale pacientilor depistati cu COVID-19. Iata ce trebuie sa faca romanii in functie de caz, potrivit mini-ghidului realizat de SNMF. continuă pe Antena3

Lidl doneaza 20 de concentratoare de oxigen pentru Spitalul Judetean din Botosani

Lidl a donat 20 de concentratoare de oxigen pentru Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani, pentru pacientii infectati cu noul coronavirus.

Marcel Pavel si Sanda Ladosi, pe listele Partidului Ecologist pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Canaretii Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza in Mures pe listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cei doi artisti au devenit colegi de partid cu Serban Nicolae, Liviu Plesoianu si.

Criza locurilor ATI - medicii de la Spitalul Judetean Sibiu intubeaza pacientii COVID-19 si in Urgenta

Medicii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Sibiu, unde exista sectie ATI pentru pacientii COVID-19, fac zilnic eforturi tot mai mari pentru a-i salva pe acesti bolnavi care au nevoie sa fie intubati si deja din luna septembrie ii intubeaza in Unitatea de Primiri Urgente, insa si asa pana acum au decedat sase infectati cu noul coronavirus, in UPU, au declarat luni, pentru Agerpres, directorii Florin Grosu si Liliana Coldea.

Cati bani vor primi medicii de familie pentru fiecare bolnav COVID-19 monitorizat

Ordonanta de Guvern referitoare la bolnavii asimptomatici sau cu simptome usoare prevede ca acestia vor fi monitorizati de catre medicii de familie. Concediile medicale pentru aceste persoane vor fi emise tot de catre medicii de familie, la fel si pentru persoanele care s-au aflat in izolare.

Unitate modulara ATI pentru pacientii COVID-19, la Spitalul Judetean din Timisoara. Managerul Patrascu: Exista in continuare boli cronice, politraumatisme, bolnavii de cancer pe care trebuie sa ii tratam

Spitalul Judetean din Timisoara va avea o unitate modulara ATI, dedicata pacientilor diagnosticati cu COVID-19. Anuntul a fost facut sambata seara de catre managerul spitalului, Raul Patrascu, scrie.

Coronavirus: Mai multe persoane au incercat sa dea foc Institutului pentru boli infectioase din Germania

Mai multe persoane au atacat Institutul Robert Koch din Germania cu cocktailuri Molotov provocand daune minore cladirii, a spus duminica politia, relateaza Reuters.

Franta extinde starea de urgenta sanitara pentru doua treimi din populatie: Al doilea veal este in plina desfasurare. Situatia e foarte grava

Franta si-a extins joi, la aproximativ doua treimi din populatie, starea de urgenta sanitara, iar ministrul belgian de externe a fost internat in terapie intensiva cu COVID-19, pe masura ce al doilea val de pa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )