Libnet.ro
UNICEF

10:30

Medicul Mihai Lucan va fi plasat in arest la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Medicul Mihai Lucan va fi plasat in arest la domiciliu

Fostul director al Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj Mihai Lucan - cercetat in prezent sub control judiciar - va fi plasat in arest la domiciliu, au decis, vineri, magistratii Curtii de Apel Bucuresti. continuă pe Adevărul

Medicul Mihai Lucan, plasat in arest la domiciliu; decizia instantei este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri definitiv ca medicul Mihai Lucan, cercetat de DIICOT intr-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane de lei, sa fie plasat in arest la domiciliu, anunta Agerpres.

Medicul Mihai Lucan, plasat in arest la domiciliu

UPDATE - Magistratii Curtii de Apel au decis arestul la domiciliu pentru medicul Mihai Lucan. ------------- Stirea initiala: Zi agitata pentru medicul Mihai Lucan. Magistratii vor decide daca medicul.

Medicul Mihai Lucan, plasat in arest la domiciliu. Decizia instantei este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri definitiv ca medicul Mihai Lucan, cercetat de DIICOT intr-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane de lei, sa fie plasat in arest la domiciliu, potrivit Agerpres .

Curtea de Apel: Medicul Mihai Lucan, plasat in arest la domiciliu

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis plasarea sub arest la domiciliu a medicului Mihai Lucan de la Institutul de Urologie si Transplant Renal de la Cluj. Acesta decizie vine dupa ce procurorii.

Zi decisiva pentru medicul Mihai Lucan. Procurorii cer arestarea preventiva

Zi agitata pentru medicul Mihai Lucan. Magistratii vor decide daca medicul clujean acuzat de delapidare va ajunge dupa gratii, asa cum vor procurorii DIICOT, sau daca ii vor accepta cererea de ridicare a.

Medicul Mihai Lucan a gasit un dispozitiv de interceptare al DIICOT in masina sa. DIICOT: A fost instalat cu mandat de supraveghere tehnica

Medicul Mihai Lucan a descoperit in masina pe care o folosea un dispozitiv de interceptare ambientala care apartine Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism DIICOT), iar reprezentantii institutiei au precizat ca a fost montat cu respectarea normelor de procedura penala, in baza unui mandat de supraveghere tehnica, relateaza News. ro.

Medicul Mihai Lucan a gasit un dispozitiv de interceptare al DIICOT in masina sa. DIICOT: A fost instalat cu mandat de supraveghere tehnica

Medicul Mihai Lucan a descoperit in masina pe care o folosea un dispozitiv de interceptare ambientala care apartine Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism DIICOT), iar reprezentantii institutiei au precizat ca a fost montat cu respectarea normelor de procedura penala, in baza unui mandat de supraveghere tehnica.

Medicul Mihai Lucan a depus plangere penala la Parchetul General impotriva deputatului Emanuel Ungureanu

Medicul Mihai Lucan a depus, prin intermediul avocatilor, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, o plangere penala pe numele deputatului USR Emanuel Ungureanu, pe care.

Alexandru Arsinel, dupa 4 ore de audieri la DIICOT: Sentimentele mele fata de medicul Mihai Lucan nu s-au schimbat, ii voi purta recunostinta

Actorul Alexandru Arsinel a declarat, la iesirea din sediul DIICOT, unde a fost audiat timp de aproximativ patru ore in dosarul medicului Mihai Lucan, ca a incercat, in masura amintirilor, sa raspunda intrebarilor procurorilor. El a spus ca sentimentele sale fata de Mihai Lucan nu s-au schimbat si ca ii ramane recunoscator acestuia.

Zi decisiva pentru medicul Mihai Lucan. Procurorii cer arestarea preventiva

Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa judece vineri contestatia depusa de DIICOT impotriva deciziei de lasare in libertate a medicului Mihai Lucan, acuzat intr-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )