Libnet.ro
UNICEF

15:45

Medicul Mihai Lucan a depus plangere penala la Parchetul General impotriva deputatului Emanuel Ungureanu

Antena3 Antena3,
Medicul Mihai Lucan a depus plangere penala la Parchetul General impotriva deputatului Emanuel Ungureanu

Medicul Mihai Lucan a depus, prin intermediul avocatilor, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, o plangere penala pe numele deputatului USR Emanuel Ungureanu, pe care. continuă pe Antena3

Mihai Lucan a depus plangere penala impotriva deputatului USR Emanuel Ungureanu

Medicul Mihai Lucan a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva deputatului USR Emanuel Ungureanu, pe care il acuza de savarsirea infractiunii de compromitere a intereselor justitiei, potrivit Agerpres. Deputatul Emanuel Ungureanu este cel care l-a denuntat pe medic la DIICOT, iar in urma acestui denunt Lucan a fost pus sub acuzare pentru delapidare.

De ce NU a fost arestat medicul Mihai Lucan? Motivarea respingerii cererii, facuta publica

A fost facuta publica motivarea deciziei prin care judecatorul Monica Claudia Cipariu a respins pe 21 decembrie 2017 cererea DIICOT de arestare preventiva a medicului Mihai Lucan. Magistratul este de parere ca.

Subiectele zilei:Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige 1 milion de euro din inchirierea clinicii private;Posibilul profil psiho-criminologic al pedofilului din lift; Cele mai bune tari in care sa faci afaceri in 2018. Pe ce loc se sit

Peste 10. 300 de cazuri de rujeola de la debutul epidemiei in Romania. Peste 10. 300 de cazuri de rujeola s-au inregistrat. Se planifica un nou capitol al relatiilor germano-turce. Judecand dupa dorintele exprimate de catre cei doi premieri.

Emil Boc, audiat ca martor in dosarul lui Mihai Lucan

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DIICOT pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Boc a fost citat si saptamana trecuta la DIICOT, insa audierea sa a fost amanata din cauza ca citatia nu a ajuns la timp. Audierea are loc dupa ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a acuzat pe primarul Clujului ca l-ar fi ajutat pe Mihai Lucan cu o concesiune pentru clinica privata Lukmed.

Emil Boc audiat la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, este audiat astazi la DIICOT, in dosarul in care medicul Mihai Lucan este cercetat sub control judiciar pentru prejudicierea Institutului de Urologie si Transplant Renal din Cluj.

Emil Boc, audiat in cazul medicului Mihai Lucan

Emil Boc este audiat de procurorii DIICOT in cazul medicului Mihai Lucan. Acesta din urma a depus prin intermediul avocatilor, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, o plangere penala pe numele deputatului USR Emanuel Ungureanu, pe care il acuza de compromiterea intereselor justitiei, in dosarul instrumentat impotriva sa de DIICOT.

De ce a respins Tribunalul arestarea lui Mihai Lucan. La dosar erau mai multe pagini de convorbiri cu persoane cu conexiuni la varful societatii romanesti

Tribunalul Bucuresti arata in motivarea deciziei de respingere a cererii de arestare preventiva a medicului Mihai Lucan ca e dovedita intentia inculpatului de a-si procura sprijin in obtinerea de date si informatii care sa-i profite sub orice forma in ancheta penala, dar o serie de acuzatii care-i sunt aduse nu se verifica. Concluzia: cererea de arestare preventiva este neintemeiata.

EXCLUSIV Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige 1 milion de euro din inchirierea clinicii private

Clinica privata a medicului Mihai Lucan, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere medicala cu un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu ajutorul primarului Emil Boc, Lukmed a devenit si o buna afacere imobiliara: clinica va castiga 1 milion de euro in urmatorii 10 ani dintr-un contract de inchiriere incheiat recent.

Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige un milion de euro din inchirierea clinicii private

Clinica privata a medicului Mihai Lucan, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere medicala cu un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu ajutorul primarului Emil Boc, Lukmed a devenit si o buna afacere imobiliara: clinica va castiga 1 milion de euro in urmatorii 10 ani dintr-un contract de inchiriere incheiat recent.

Emil Boc, audiat la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan (VIDEO)

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a prezentat joi dimineata in fata procurorilor DIICOT. Acesta a fost citat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan de la Institutul de Urologie si Transplant Renal de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )