Libnet.ro
UNICEF

11:45

UE, mesaj ferm despre criza politica din Belarus. Josep Borell: Asa-zisa inaugurare si noul mandat pretins de Aleksandr Lukasenko, lipsite de orice legitimitate democratica

B1 B1,
UE, mesaj ferm despre criza politica din Belarus. Josep Borell: Asa-zisa inaugurare si noul mandat pretins de Aleksandr Lukasenko, lipsite de orice legitimitate democratica

Uniunea Europeana a lansat un mesaj ferm si spune ca asa-zisa inaugurare a lui Aleksandr Lukasenko ca presedinte al Belarusului este lipsita de legitimitatesi contrazice vointa unei mari parti. continuă pe B1

Iohannis intervine in situatia din Belarus, alaturi de presedintii Lituaniei si Poloniei: Sustinem Poporul Belarusului in construirea unui parcurs democratic, printr-o conducere de stat aleasa democratic

Utilizarea violentei si a represiunii in Belarus din ultima perioada a fost aspru criticata de liderii europeni. Belarus este macinata de o profunda criza politica din 9 august, cand autoritatile l-au.

Protestele din Belarus s-au reluat dupa ce Lukasenko a depus juramantul pentru un nou mandat

Mii de protestatari au iesit iar pe strazile din Belarus dupa ce Alexandr Lukasenko a depus pe ascuns juramantul pentru noul mandat de presedinte.

Povestea unul politist din Belarus care a trecut de partea cealalta a baricadei: Calatoria incredibila din tara natala catre Polonia

La o saptamana dupa contestatele alegeri prezidentiale din Belarus, detectivul Andrei Ostapovich a decis ca nu mai poate sa taca, relateaza The Moscow Times. Este povestea unuia dintre putinii angajati de stat care au parasit Belarusul de la inceperea protestelor.

Romania cere aplicarea de urgenta de sanctiuni impotriva guvernului din Belarus

Romania cere aplicarea de urgenta de sanctiuni impotriva guvernului din Belarus, a anuntat, luni, mi.

Podul Ciurel tot ce trebuie sa stii ca sofer despre noul pasaj din Bucuresti

Podul Ciurel, care deja mai este numit si podul spre nicaieri, a fost inaugurat in urma cu o saptamana. in anul 2010 au inceput lucrarile la Podul Ciurel. Acestea trebuiau finalizate in anul 2014, dar inaugurarea a intarziat 6 ani de zile. Noul pasaj din Bucuresti: Podul Ciurel informatii pentru soferi Sambata trecuta, primarul .

Ultima ora. Nelu Tataru, despre situatia alarmanta din Romania. Ce se va intampla in luna octombrie

Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia nefericita a numarului de imbolnaviri cu COVID-19 din tara noastra. Acesta a confirmat faptul ca ne aflam intr-o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere al evenimentelor, ceea ce conduce la un bilant COVID-19 alarmant. Ministrul Sanatatii atrage atentia asupra pericolelor ce pot .

Ceremonie-fulger in Belarus. Alexandr Lukasenko a depus juramantul pentru noul mandat prezidential

Belaruseste macinata de o profunda criza politica din 9 august, cand autoritatile l-au declarat casigator al alegerilor prezidentiale pe Aleksandr Lukasenko,la putereinca din.

Mesaj important despre pensiile militare

Ministrul Apararii, Nicolae Ionel Ciuca a postat azi un mesaj important legat de pensiile militare: Astazi, impreuna cu secretarul de stat Marius Balu, am avut un dialog foarte bun cu reprezentantii mai multor structuri asociative ale pensionarilor militari.

Lukasenko a pus tunurile cu apa pe protestatarii din Belarus dupa ce si-a luat in primire al 6-lea mandat prezidential

Statele Unite au anuntat, miercuri seara, ca nu-l recunosc pe Aleksandr Lukasenko in calitate de presedinte legitimal Belarusului. in paralel, fortele de ordine din Minsk au folosit tunurile cu apa impotriva protestatarilor, care s-au adunat in numar de cateva mii in zona centrala a capitalei, in aceeasi zi in care presedintele Aleksandr Lukasenko a depus juramantul pentru al 6-lea mandat prezidential.

FOTO Harta care-ti arata cat de grava e criza sanitara din Romania

Pandemia a sufocat economiile multor tari europene, iar criza sanitara a pus presiune pe sistemul public de sanatate. Situatia e grava si-n Romania, desi oficialii, preocupati de alegerile.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )