Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lukasenko a pus tunurile cu apa pe protestatarii din Belarus dupa ce si-a luat in primire al 6-lea mandat prezidential

Antena3 Antena3,
Lukasenko a pus tunurile cu apa pe protestatarii din Belarus dupa ce si-a luat in primire al 6-lea mandat prezidential

Statele Unite au anuntat, miercuri seara, ca nu-l recunosc pe Aleksandr Lukasenko in calitate de presedinte legitimal Belarusului. in paralel, fortele de ordine din Minsk au folosit tunurile cu apa impotriva protestatarilor, care s-au adunat in numar de cateva mii in zona centrala a capitalei, in aceeasi zi in care presedintele Aleksandr Lukasenko a depus juramantul pentru al 6-lea mandat prezidential. continuă pe Antena3

Hackerii au divulgat datele personale a 1.000 de politisti din Belarus

Hackerii au divulgat datele personale a 1. 000 de ofiteri de politie din Belarus ca raspuns pentru represiunea manifestarilor de strada impotriva presedintelui Alexandr Lukasenko, relateaza Reuters, citat de Mediafax. Pe masura ce arestarile continua, vom continua sa publicam date la scara masiva, potrivit unei declaratii distribuita de canalul de stiri al opozitiei Nexta Live pe aplicatia de mesagerie Telegram. Guvernul a anuntat ca ii va gasi si pedepsi pe cei responsabili pentru scurgerea datelor, care au fost distribuite pe scara larga pe canalele Telegram sambata seara.

Povestea unul politist din Belarus care a trecut de partea cealalta a baricadei: Calatoria incredibila din tara natala catre Polonia

La o saptamana dupa contestatele alegeri prezidentiale din Belarus, detectivul Andrei Ostapovich a decis ca nu mai poate sa taca, relateaza The Moscow Times. Este povestea unuia dintre putinii angajati de stat care au parasit Belarusul de la inceperea protestelor.

Romania cere aplicarea de urgenta de sanctiuni impotriva guvernului din Belarus

Romania cere aplicarea de urgenta de sanctiuni impotriva guvernului din Belarus, a anuntat, luni, mi.

Iohannis intervine in situatia din Belarus, alaturi de presedintii Lituaniei si Poloniei: Sustinem Poporul Belarusului in construirea unui parcurs democratic, printr-o conducere de stat aleasa democratic

Utilizarea violentei si a represiunii in Belarus din ultima perioada a fost aspru criticata de liderii europeni. Belarus este macinata de o profunda criza politica din 9 august, cand autoritatile l-au.

Digi24: Ce ii asteapta pe cetatenii din Belarus si de ce intoarcerea Turciei in Marea Neagra este salutara pentru Romania

Alina Inayeh este directorul German Marshall Fund Romania si a analizat intr-un interviu pentru Digi24 contextul in care au loc toate aceste framantari din regiune.

Un copil care suferea de autism a fost impuscat de politistii din SUA, dupa ce a facut o criza (VIDEO)

Un copil in varsta de 13 ani din statul american Utaha fost impuscat de mai multe ori de catre politisti, dupa ce mama sa a cerut ajutorul acestoradeoarece baietelul facuse o criza, suferind de.

Ancheta la un mare spital din Bucuresti, dupa ce mai multe cazuri de COVID nu au fost raportate. Cum a aflat DSP de situatie

Unul dintre cele mai mari spitale din Capitala este anchetat, dupa ce s-a constatat ca nu a raportat cazurile de coronavirus inregistrate in randul medicilor de acolo.

Sofer trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal pe DN 6

Procurorii din cadrul Sectiei de urmarire penala si criminalistica a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus trimiterea in judecata a unui sofer care, in urma cu mai bine de.

Un barbat mascat a violat doua femei din Bucuresti dupa ce a intrat pe geamul apartamentelor

Un barbat mascat a violat si talharit o tanara din Bucuresti. Ulterior, o alta femeie a reclamat faptul ca a fost talharita de un barbat inarmat cu un cutit. in ambele cazuri, agresorul a patruns pe geamul apartamentelor in care se aflau victimele sale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )