Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un microbuz cu romani a fost lovit de un TIR, pe o autostrada din Slovacia: sunt cinci victime

Antena3 Antena3,
Un microbuz cu romani a fost lovit de un TIR, pe o autostrada din Slovacia: sunt cinci victime

Accident grav in Slovacia, dupa ce un TIR a intrat intr-un autobuz in care se aflau mai multi romani. Medicii au intervenit de urgenta, pentru a le acorda ajutor victimelor. Un microbuz cu romani a fost. continuă pe Antena3

Microbuz plin cu romani, SPULBERAT de un TIR pe o autostrada din Slovacia. BILANTUL VICTIMELOR (FOTO)

Romani grav raniti intr-un accident petrecut vineri pe o autostrada din Slovacia. Microbuzul in care se aflau opt conationali a fost lovit de un TIR in apropiere de de Sekule, la nord de Bratislava, scrie.

MAE, detalii de ultima ora despre accidentul cu romani din Slovacia. in ce stare sunt victimele

MAE a precizat, vineri, la solicitarea MEDIAFAX, ca un roman a fost ranit grav si transportat de urgenta la un spital din Bratislava, in urma coliziunii intre un microbuz si un camion pe o autostrada din.

Scene socante in Dolj! Unpolitista fost lovit in cap cu telefonul de un sofer

Un politist de la Serviciul Rutier Dolj a ajuns, miercuri seara, la spital cu rani la cap dupa ce a fost lovit cu telefonul de un sofer care efectuase o depasire neregulamentara pe Centura de Nord a Craiovei si.

GRAV accident pe Centura Capitalei: Un motociclist a murit dupa ce a fost lovit de o masina care nu i-a acordat prioritate (VIDEO)

Doua masini si o motocicleta au fost implicate, joi, intr-un accident rutier care a avut loc pe Centura Capitalei. Una dintre masini nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism si motocicletei, conform IPJ.

Copil de patru ani, in stare grava la spital dupa ce a fost lovit de un taxi

Un accident foarte grav s-a petrecut miercuri seara in comuna Valu lui Traian din Constanta, in dreptul unui cimitir. Un copil in varsta de 4 ani este in stre grava. Potrivit ziuaconstanta. ro, medicii de pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )