Libnet.ro
UNICEF

00:07

Miercuri, 20 februarie, Adevarul iti prezinta Marile religii - esenta celor mai importante religii ale lumii

Adevărul Adevărul,
Miercuri, 20 februarie, Adevarul iti prezinta Marile religii - esenta celor mai importante religii ale lumii

Marile religii va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul, miercuri, 20 februarie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 16,99 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in limita stocului disponibil. continuă pe Adevărul

Horoscopul dragostei, miercuri, 20 februarie: Gemenii se pregatesc pentru o intalnire cu totul speciala

Horoscopul dragostei, miercuri, 20 februarie: Gemenii se pregatesc pentru o intalnire cu totul speciala. Citeste mai mult.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea miercuri, 20 februarie

Vremea incepe sa se schimbe de miercuri, desi temperaturile raman ridicate. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), cerul va fi temporar noros si pe spatii mici, in nordul, nord-estul si centrul tarii se vor semnala precipitatii slabe predominant sub forma de ploaie si mixte la munte.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE. Zodia care va avea bani de cheltuit!

Horoscop 20 februarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 20 februarie Berbec Vei avea parte de o zi plina de provocari. De asemenea, este posibil sa primesti niste vesti descuraja.

DIN 20 FEBRUARIE Allianz Tiriac lanseaza patru noi pachete de asigurari auto

Asiguratorul se asteapta la o crestere de 10-20% pe segmentul clientilor de retail Allianz Tiriac, unul dintre asiguratorii importanti din tara noastra, va lansa incepand cu 20 februarie un nou tip de asigurare auto, sub forma de patru pachete care acopera atat asigurarea obligatorie RCA, cat si pe cea CASCO, a precizat Virgil Soncutean, directorul general al Allianz Tiriac, in cadrul unei conferinte de presa.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE. Pestii viseaza frumos, Gemenii traiesc o dezamagire

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Stai, acumuleaza, invata si va veni si clipa cand tot ce ai acumulat in bagajul tau de cunostinte isi va arata si efectele. Va fi.

Cum a fost scos din tara Chivotul Sfant furat din sinagoga din Siret. Pretiosul obiect de cult, vandut la licitatie publica in Israel cu un pret de pornire urias

Seful Directiei pentru Cultura Suceava, Aurel Buzincu, este de parere ca Chivotul Sfant al Sinagogii Siret a fost scos din tara in mod ilegal. Chivotul se afla la vanzare pe un site de licitatii din Israel. Vanzarea este programata pentru miercuri, 20 februarie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )