Libnet.ro
UNICEF

01:05

Milenialii se tem mai mult de somaj, saracie si coruptie decat de schimbarile climatice (sondaj)

Hotnews Hotnews,
 Milenialii se tem mai mult de somaj, saracie si coruptie decat de schimbarile climatice (sondaj)

Problemele sociale si conflictele, nu schimbarile climatice, sunt cele mai mari temeri ale generatiei care s-a nascut la sfarsitul mileniului trecut, asa-zisii millennials, arata un studiu intocmit de Comitetul International al Crucii Rosii ICRC) si prezentat in timpul forumului de la Davos, relateaza marti agentia DPA, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Tinerii din Romania investesc de 17 ori mai mult in bautura decat in cultura

Tinerii romani investesc de 17 ori mai mult in alcool decat in cultura, arata un studiu recent. Cei mai multi prefera berea, insa piata bauturilor spirtoase a ajuns la un record al ultimilor 5 ani.

DigiSport: Top 3 salarii din Liga 1! Un jucator de la FCSB castiga cu 20.000 de euro mai mult decat Chipciu

CFR a dat lovitura iernii pe piata transferurilor. Ardelenii au reusit sa-l aduca pe Alexandru Chipciu si l-au ademenit pe acesta cu un salariu de 30. 000 de euro pe luna. Totusi, mijlocasul nu este cel mai bine platit fotbalist din Liga 1. Adi Popa castiga 50. 000 de euro pe luna la FCSB.

Stirile ProTV: Reactia unui primar prins ca a platit de 10 ori mai mult pentru modernizarea toaletelor scolii

Mai multe controale efectuate in localitati unde se fac investitii de modernizare au descoperit achizitii pentru scoli facute la supra-pret, stalpi de rezistenta montati prost, lucrari de canalizare si echipamente care exista doar pe hartie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )