Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tinerii din Romania investesc de 17 ori mai mult in bautura decat in cultura

Antena3 Antena3,
Tinerii din Romania investesc de 17 ori mai mult in bautura decat in cultura

Tinerii romani investesc de 17 ori mai mult in alcool decat in cultura, arata un studiu recent. Cei mai multi prefera berea, insa piata bauturilor spirtoase a ajuns la un record al ultimilor 5 ani. continuă pe Antena3

Studiu: tinerii romani investesc de 17 ori mai mult in bautura decat in cultura. Bauturile preferate ale romanilor si frecventa de consum

Tinerii romani, cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, investesc de 17 ori mai mult in alcool decat in cultura si sunt dispusi sa aloce lunar circa 70 de lei pe bautura, comparativ cu doar 4 lei, suma destinata culturii, scrie Digi24. ro .

Radu Banciu: Tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru cultura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o ierarhie alarmanta, care arata ca tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru.

De ce tinerii din Romania dau mai multi bani pe alcool decat pe carti

Barurile si restaurantele sunt mai aglomerate decat librariile, e adevarat. Iar tinerii din Romania chiar consuma mult alcool. Varsta minima de la care poti consuma alcool in mod legal in.

Porsche Romania a vandut mai mult SUV-uri in 2019

Porsche Romania, cel mai mare importator auto din Romania si importatorul general pentru marcile Volkswagen, Audi, Seat, Skoda si Volkswagen Autovehicule Comerciale, a vandut anul trecut 35. 500 de masini, dintre care majoritatea au fost SUV-uri.

Vedetele din Romania aleg tot mai des sa fie incinerate. Lista este lunga, presarata cu nume grele de la noi

Incinerarea, subiect greu de dus, este alegerea multor oameni, grabind un proces pe care nu si-l doresc dupa trecerea lor in nefiinta. Vedetele din Romania fac parte din aceasta categorie, iar lista este lunga si presarata cu nume grele de la noi. Vedetele din Romania aleg tot mai des sa fie incinerate Persoanele publice din .

O tanara prostituata din Romania a fost ucisa in Elvetia. Criminalul a fost identificat

Un lucrator la frontiera suspectat ca ar fi ucis brutal, la sfarsitul anului 2016, o prostituata de 18 ani din Romania, care devenise de nerecunoscut si a fost identificata aproape un an mai tarziu, va fi judecat in 2020 in fata Tribunalului penal din Doubs, in estul Frantei, a anuntat sambata parchetul.

Business report: Cinci orase din Romania isi iau adio de la tramvaie noi. Guvernul a anulat licitatii de 120 milioane de euro; Cele mai cautate aptitudini in 2020. Ce calitati hard si soft vaneaza angajatorii

Electromobilitatea Companiile petroliere si de utilitati incearca sa preia controlul: isi fac propriile retele de incarcare a masinilor electrice. Mai mult de trei. Sectoarele cu scaderi salariale. Dintre domeniile in care angajatii nu doar ca nu s-au bucurat de bani in plus la salariu, dar au si pierdut din ei, se numara agricultura.

PE FONDUL RECUPERARII DEPRECIERILOR CAUZATE DE EFECTELE OUG 1142018 IN ECONOMIE Fondurile de pensii din Pilonul II - la cea mai buna performanta din ultimii noua ani

Randamentul mediu al fondurilor din Pilonul II a fost de 11,8%, anul trecut, in timp ce randamentul total realizat de la inceput si pana acum a ajuns la 154%, potrivit APAPR * Autoritatile sustin ca trebuie investit in Pilonul II de pensii * Analistii spun ca ar fi bine ca Pilonul II sa fie complementar la Pilonul I si suplimentat de economiile individuale Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au avut, anul trecut, un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii noua ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si ca urmare a evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori Bucuresti, arata un comunicat transmis de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )