Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministrul Justitiei, mesaj pentru sefa iCCJ dupa decizia CCR: Dna Tarcea isi mentine afirmatia?

B1 B1,
Ministrul Justitiei, mesaj pentru sefa iCCJ dupa decizia CCR: Dna Tarcea isi mentine afirmatia?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii transmite un mesaj sefei inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce magistratii de la Curtea Constitutionala au decis ca exista un conflict juridic de natura. continuă pe B1

Ce urmeaza pentru Liviu Dragnea, dupa decizia CCR. Fostul judecator Toni Grebla, anunt important despre soarta sefului PSD

Fostul judecator CCR Toni Grebla a anuntat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala i-a dat dreptate lui Liviu Dragnea, ce urmeaza pentru cei care au fost condamnati in baza completurilor de 5 judecatori, dar.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare, ca accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia Curtii Constitutionale. Mesaj pentru sefa Curtii Supreme

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut miercuri o reactie pe pagina personala de Facebook dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a dat castig de cauza Guvernului in conflictul juridic constitutional cu privire la formarea completelor de 5 de la instanta suprema.

Tudorel Toader, raspuns FULGER pentru Klaus Iohannis, dupa ce a fost numit INFRACTOR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a numit infractor si penibil. Mi se pare total gresita solicitarea de revocare, gresita din punct de vedere po.

Victor Ponta, dupa decizia CCR privind completurile de 5 judecatori: HAOSUL e produs in mod premeditat de catre INFRACTORI care vor sa scape linistiti cu BANII FURATI

Victor Ponta reactioneaza extrem de dur dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR), care a constatat existenta unui conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema, referitor la formarea.

Eugen Tomac, dupa decizia CCR privind pensiile speciale ale primarilor: in forma adoptata, Codul administrativ nu era altceva decat un cod al RUSINII. PSD si UDMR isi dadusera mana spre a-i UMILI pe romani

PMP reactioneaza dupa decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), conform careia prevederile Legii privind Codul Administrativ privind pensiile primarilor sunt neconforme cu Legea.

Toni Grebla, dupa decizia Curtii Constitutionale: La Dragnea continua judecata. Cei judecati n apel au cale de atac

Secretarul General al Guvernului, Toni Grebla, a declarat miercuri, pentru agentia Mediafax, dupa decizia CCR privind completele de la inalta Curte, ca dupa publicarea deciziei in Monitorul Oficial, in cazul unor dosare definitive se poate ajunge la revizuire sau se poate formula o contestatie in anulare.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )