Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce urmeaza pentru Liviu Dragnea, dupa decizia CCR. Fostul judecator Toni Grebla, anunt important despre soarta sefului PSD

B1 B1,
Ce urmeaza pentru Liviu Dragnea, dupa decizia CCR. Fostul judecator Toni Grebla, anunt important despre soarta sefului PSD

Fostul judecator CCR Toni Grebla a anuntat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala i-a dat dreptate lui Liviu Dragnea, ce urmeaza pentru cei care au fost condamnati in baza completurilor de 5 judecatori, dar. continuă pe B1

Ministrul Justitiei, mesaj pentru sefa iCCJ dupa decizia CCR: Dna Tarcea isi mentine afirmatia?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii transmite un mesaj sefei inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce magistratii de la Curtea Constitutionala au decis ca exista un conflict juridic de natura.

Victor Ponta, dupa decizia CCR privind completurile de 5 judecatori: HAOSUL e produs in mod premeditat de catre INFRACTORI care vor sa scape linistiti cu BANII FURATI

Victor Ponta reactioneaza extrem de dur dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR), care a constatat existenta unui conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema, referitor la formarea.

Eugen Tomac, dupa decizia CCR privind pensiile speciale ale primarilor: in forma adoptata, Codul administrativ nu era altceva decat un cod al RUSINII. PSD si UDMR isi dadusera mana spre a-i UMILI pe romani

PMP reactioneaza dupa decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), conform careia prevederile Legii privind Codul Administrativ privind pensiile primarilor sunt neconforme cu Legea.

Tudorel Toader, convocat DE URGENTA de Liviu Dragnea, dupa anuntul presedintelui Iohannis

Se incing spiritele in guvern! Liviu Dragnea l-a convocat de urgenta pe Tudorel Toader in biroul sau, dupa acuzele aduse de presedintele Iohannis la adresa ministrului Justitiei. Cei doi discuta in biroul.

Liviu Dragnea, dupa excluderea lui Neacsu si Tutuianu: PSD NU este un PARTID DE MAIMUTE (VIDEO)

Liviu Dragnea taie si spanzura in PSD. Doi dintre contestatarii sai, Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, au fost exclusi, luni, din partid. La conferinta de dupa Comitetul Executiv National, jurnalistii.

Scrisoare devastatoare pentru LIVIU DRAGNEA inainte de CEX! Un greu din PSD cere DEMISIA: Pestele de la cap se impute

Sorin Iliesiu, membru al Consiliului de Administratie al TVR, transmite o scrisoare deschisa catre membrii Comitetului Executiv al PSD in care atrage atentia ca Liviu Dragnea trebuie demis de la conducerea.

Zi grea pentru Liviu Dragnea: Termen la Curtea Suprema in aceeasi zi cu CEx-ul PSD

Va fi o zi plina, luni, pentru liderul PSD, Liviu Dragnea! Pe langa faptul ca se anunta un Comitet Executiv foarte tensionat pe fondul disputelor interne, Dragnea va termen si la inalta Curte de Casatie si.

Victor Ponta, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: Se vede ca esti foarte frustrat si oamenii nu vor lideri frustrati

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca faptul ca Liviu Dragnea a venit luni la Parlament cu doua valize, ca raspuns la dezvpluirile jurnalistilor de la Rise Project, arata frustrarea liderului.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. inalta Curte judeca apelul in dosarul DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, apelul in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu.

Dupa decizia CCR privind completurile de 5, ministrul Justitiei are o ntrebare pentru sefa Curtii Supreme: Dna Tarcea si mentine afirmatia?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, miercuri, la decizia CCR privind completurile de 5 judecatori, intrebandu-se ironic daca presedintele iCCJ,Cristina Tarcea, isi mentine afirmatia potrivit careia autorii sesizarii au uitat sa citeasca legea privind aceste completuri.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )