Libnet.ro
UNICEF

06:45

Misterul bijuteriilor gasite in casa lui Gheorghe Dinca. Ce i-au aratat anchetatorii fostului iubit al Luizei

Playtech Playtech,
Misterul bijuteriilor gasite in casa lui Gheorghe Dinca. Ce i-au aratat anchetatorii fostului iubit al Luizei

Zilele trecute va anuntam ca fostul iubital Luizei Melencu a fost audiat pentru prima data in dosarul Caracal, cu toate ca tanarul a insistat la procurorii de caz sa fie audiat. Acest lucru s-a intamplat,in cele din urma, luni, pe 9 decembrie, iar detaliile au inceput sa apara. Misterul bijuteriilor gasite in casa lui Gheorghe . continuă pe Playtech

Cazul Caracal, o noua etapa. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii: Mai sunt persoane implicate

Cazul Caracal a trecut la o noua etapa. Carmen Ogasanu, avocata familiei Melencu, arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii. Mai sunt persoane implicate. Cazul Caracal. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii Luiza Melencu, 19 ani, a disparut in data de 14 aprilie, iar cazul sau s-a legat de .

Cazul Caracal, declaratia lui Gheorghe Dinca in ancheta. Cati bani i-a oferit Luizei Melencu

Ies la suprafata detalii socante, in cadrul anchetei din cazul Caracal. Gheorghe Dinca a facut de curand o declaratie cu totul neasteptata, in fata procurorilor, cand a recunoscut ce s-a intamplat cu Luiza Melencu, dar si cum a rapit-o pe data de 14 aprilie a acestui an. Marturiile in premiera ale criminalului din Caracal vor .

Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri cutremuratoare despre chinul prin care a trecut Luiza: Fane m-a intrebat daca face amor bine. Fata era legata la ochi

Gheorghe Dinca a continuat seria declaratiilor socante despre chinurile prin care a trecut Luiza Melencu. Monstrul din Caracal a povestit cum a violat-o pe fata.

Dezvaluiri in premiera despre Luiza Melencu. Iubitul victimei lui Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT

Foiletonul Caracal se pare ca nu se mai termina, iar informatiile si suspectii apar pe zi ce trece, din ce in ce mai multi. Printre cei chemati sa raspunda intrebarilor procurorilor de caz se numara si fostul iubit al Luizei Melencu. Astazi, tanarul, a fost audiat de procurorii DIICOT din Craiova, fiind citat pentru prima .

FBI, verdict clar in cazul Caracal. Ce s-a intamplat cu probele care il acuza pe Gheorghe Dinca

Cazul Caracal se adanceste pe zi ce trece, iar nimeni nu intelege de ce FBI nu poate interveni pentru a face ceva cu probele ADN. Ce se intampla cu dovezile si ce sustine profesorul Vasile Astarastoae despre interventia inexistenta a Biroului Federal de Investigatii? FBI, verdict in cazul Caracal Profesorul Vasile Astarastoae a sustinut ca .

Drama Caracal: Gheorghe Dinca, confruntare fata in fata cu complicele sau

Gheorge Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, se va intalni fata in fata cu Stefan Risipiteanu, vecinul si complicele sau, pentru a da declaratii in fata procurorilor.

Gheorghe Dinca, marturii halucinante despre ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Prin ce calvar a trecut adolescenta

Marturii halucinante despre ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Calvarul adolescentei de 18 ani fost povestit pas cu pas pentru jurnalistii de la cancan. ro, de suspectul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincaa recunsocut ca a intrebat-o direct daca are prietene care intretin relatii intime pe bani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )