Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momentul in care o femeie a fost impuscata, din greseala, de un politist (VIDEO)

B1 B1,
Momentul in care o femeie a fost impuscata, din greseala, de un politist (VIDEO)

O femeie de 30 de ani din statul american Texas, a murit dupa ce a fost impuscata in piept de un politist care voia, de fapt, sa traga catre un caine care alerga spre el. Potrivit BBC, ofiterul ar fi. continuă pe B1

VIDEO SUA: O femeie a fost ucisa de un politist care a vrut sa traga intr-un caine. Ofiterul raspundea la un apel de urgenta

O femeie a murit din cauza ranilor provocate de glont, dupa ce un politist a tras focuri de arma in momentul in care a vazut un caine care alerga spre el, latrand, scrie BBC News.

Noi imagini in exclusivitate care arata traseul criminalului din Caracal chiar in ziua in care a rapit-o pe Alexandra

Avem noi imagini in exclusivitate care arata traseul monstrului din Caracal chiar in ziua in care a rapit-o pe Alexandra. Masina acestuia a fost surprinsa la 10:30 in dimineata de miercuri, 24 iulie, pe.

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii. Imagini din curtea criminalului - VIDEO

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la.

Viitorul a fost eliminata din Europa League

Viitorul Constanta a fost eliminata din Europa League, dupa ce s-a impus cu scorul de 2-1 0-1) in m.

Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei a fost gasit

Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei Melencu, in urma cu cateva luni, a fost gasit de autoritati. Acesta a fost amanetat. Criminalistii au recuperat si cartela SIM si au identificat mai multe.

Care a fost prima carte din lume? Nu este vorba despre Biblia lui Gutenberg

Suntem absorbiti de activitatile pe care le avem de facut zi de zi, aflam informatii care nu mai stau de mult structurate pe sertare in mintea noastra, dar avem si detalii atat de incetatenite in minte, incat ramanem surprinsi cand auzim realitatea. Care a fost prima carte din lume? Care a fost prima carte din .

Procurorul din Caracal care nu a permis perchezitia in casa lui Dinca inainte de ora 6.00 a fost suspendat din functie

Procurorul din Caracal care nu le-a permis politistilor sa patrunda in casa lui Gheorghe Dinca inainte de ora 6:00 a zilei de vineri a fost suspendat din functie pe durata cercetarii disciplinare desfasurate in cazul sau de catre Inspectia Judiciara, a decis joi Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Ancheta inspectorilor judiciari vizeaza exercitarea functiei cu grava neglijenta de catre procurorul Cristian Popescu, iar CSM a apreciat ca procedura disciplinara desfasurata in cazul procurorului este de natura sa aduca atingere prestigiului justitiei.

Drama politistului de la 112, care a fost acuzat ca a ironizat-o pe Alexandra. Si-a pierdut copilul intr-o tragedie uriasa

Agentul de politie care este criticat aspru de toata Romania pentru atitudinea sa refractara in apelul de la 112 al Alexandrei si-a pierdut copilul intr-o tragedie imensa. Agentul de politie care i-a preluat apelul Alexandrei si-a pierdut copilul in incendiul de la maternitatea Giulesti Incendiul de la maternitatea Giulesti a fost o alta tragedie care .

Drama unui tata care si-a pierdut fiica! Fata mea a fost vanduta din curtea prietenului ei. Geanina a fost rapita in Caracal, traficata si ucisa in Grecia

Ies la iveala informatii terifiante despre o posibila retea de traficanti de carne vie din zona Caracalului. Un barbat a povestit cum si-a pierdut fiica in urma cu 20 ani. S-a luptat in van cu autoritatile la.

EXCLUSIV Criminolog italian analizeaza apelurile Alexandrei la 112: O fata de 15 ani, rapita, violata si batuta e tratata cu o raceala dezarmanta Fetei i-a fost frica din primul moment ca nu va fi ajutata

Ursula Franco, medic si criminolog din Italia, a facut pentru HotNews. ro o analiza a apelurilor date de Alexandra Macesanu la 112. Ursula Franco a lucrat in Statele Unite si in Italia si a studiat cu doctorul Peter Hyatt, unul dintre cei mai importanti experti din lume in Analiza declaratiilor Statement Analysis, o tehnica israeliana de analiza a limbajului. Operatorii americani de la 911 sunt cei care il invita pe apelant sa nu inchida linia si fac tot posibilul ca sa-l linisteasca ca totul va fi bine.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )