Libnet.ro
UNICEF

05:30

Noi imagini in exclusivitate care arata traseul criminalului din Caracal chiar in ziua in care a rapit-o pe Alexandra

Antena3 Antena3,
Noi imagini in exclusivitate care arata traseul criminalului din Caracal chiar in ziua in care a rapit-o pe Alexandra

Avem noi imagini in exclusivitate care arata traseul monstrului din Caracal chiar in ziua in care a rapit-o pe Alexandra. Masina acestuia a fost surprinsa la 10:30 in dimineata de miercuri, 24 iulie, pe. continuă pe Antena3

Traseul criminalului din Caracal in ziua in care a ucis-o pe Alexandra

Gheorghe Dinca, barbatul de 66 de ani din Caracal care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza, a mers la farmacie in dimineata in care a ucis-o pe fata de 15 ani, potrivit raportului Ministerului de Interne, obtinut de Mediafax. Cand a revenit, a prins-o pe Alexandra apeland 112 si a lovit-o cu putere, iar fata ar fi cazut si a ramas inconstienta. Barbatul a parasit apoi locuinta si timp de doua ore s-a plimbat prin oras, fiind surprins de camere video inclusiv cand arunca o parte din bijuterii in curtea unui hotel din Caracal.

Planul diabolic pus la cale de Gheorghe Dinca. Traseul criminalului din Caracal in ziua rapirii, pas cu pas

Jurnalistul de investigatie Sorin Ovidiu Balan a refacut drumul crimi .

Detalii noi in cazul criminalului din Caracal. Ce l-a motivat sa o ucida pe Alexandra Macesanu

Criminalul din Caracal este acuzat oficial de omor calificat. El a recunoscut in fata anchetatorilor ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, dupa ce a rapit-o si a violat-o. Procurorii DIICOT au anuntat ca actiunea penala pe numele lui Gheorghe Dinca a fost extinsa, el fiind acuzat initial de viol si trafic de persoane. Detalii noi .

Cati bani incaseaza avocatul criminalului din Caracal ca sa-l apere pe acesta

Criminalul din Caracal, aparat in instanta de un avocat care nu-l doreste. Ce suma primeste cel care trebuie sa-l apere in fata judecatorului? Cati bani incaseaza avocatul criminalului din Caracal? Este inuman sa aperi un criminal, adevarat, dar asa sunt legile, iar pentru avocatii aflati in asemenea postura, alesi de barouei bine, trebuie sa isi .

Noi imagini cu criminalul din Caracal surprinse in Craiova, in ziua in care Alexandra a sunat la 112

Au aparut noi imagini cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal. Barbatul a fost surprins de o camera de supraveghere din Craiova chiar in ziua in care ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu. Dinca a fost surprins in zona unui centru comercial din Craiova, unde si-a incarcat cartela prepay a telefonului.

Noi imagini cu Sorina, fetita care a plecat in SUA cu parintii adoptivi. Cum a fost micuta surprinsa - VIDEO

Sorina Sacarin, fetita care a devenit un caz national supus atentiei tuturor institutiilor din tara, se afla in SUA impreuna cu parintii sai adoptivi. Noi imagini au fost facute publice pe contul de.

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

Noi imagini in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a fost vazut in mall

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Gheoghe Dinca a fost surprins cand intra intr-un.

Exclusiv: Noi imagini din Casa Groazei de la Caracal

Antena 3 a prezentat noi imagini infioratoare din Casa Groazei de la Caracal.

Sinteza zilei. Imagini tulburatoare cu casa criminalului din Caracal filmate cu drona

Mihai Gadea a prezentat, luni, la SInteza zilei, imagini aeriene filmate cu drona ale casei principalului suspect in cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca. Sunt uluit de cat de multe lucruri am reusit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )