Libnet.ro
UNICEF

14:30

Anuntul BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate, acum totul SE CONFIRMA...

B1 B1,
Anuntul BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate, acum totul SE CONFIRMA...

Pavel Bartos a sustinut ca si-a descoperit pasiunea pentru teatru la varsta de 16 ani. Cred ca pasiunea mi-am descoperit-o pe la 15-16 ani, cand am inceput sa constientizez, de fapt, ce-i cu mine,. continuă pe B1

Anunt BOMBA facut Pavel Bartos: Din pacate, acum totul se CONFIRMA...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai talentati actori de la noi, fiind cunoscut datoorita carismei tale si pentru rolul de prezentator al emisiunii Romanii au talent. Acesta este un actor foarte bun, care.

ALERTA TOTALA: Un violator infestat cu HIV se afla in libertate! Anuntul SOCANT facut de una din victime

Alerta generala dupa ce o femeie in varsta de 50 de ani, a fost abuzata intr-un centru de ingrijire din Londra, de catre un violator infestat cu HIV. Victima, bolnava de autism, a fost o prada facil.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Familia Lis nu are parte de liniste, dupa ce s-a aflat ca Oana ar fi flirtat cu barbati insurati. Dezvaluirea a fost facut chiar de sotia unui dintre ei, care a ramas socata atunci cand a descoperit.

Din pacate anuntul trist a fost facut de Oana Lis... Pana la urma totul s-a confirmat: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia lui Viorel Lis, sustine ca fostul primar a inceput sa-si piarda memoria, astfel ca ii este din ce in ce mai dificil sa-i recunoasca pe cei din jur, scrie dcnews. ro. Ba mai mult, odata cu.

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Scena mondena din Romania este cutremurata de noi vesti triste, dupa ce Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a anuntat ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )