Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Din pacate, vestile teribile se confirma... Este vorba despre...

B1 B1,
Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Din pacate, vestile teribile se confirma... Este vorba despre...

Andreea Esca a povestit pentru alistmagazin. ro despre cea mai fericita zi din viata ei, cea in care i-a dat nastere fiicei sale, Alexia Eram. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din cauza. continuă pe B1

Andreea Marin rupe tacerea si confirma TOTUL: Din pacate este vorba despre...

Andreea Marin a declarat ca poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca, insa este vorba doar despre un singur oras, respectiv Parisul. Andreea nici nu mai stie de cate ori a ajuns in.

Bomba jurnalistica uriasa la Sinteza zilei. Seful Interpol din Costa Rica rupe tacerea

Bomba jurnalistica uriasa la Sinteza zilei. Seful Interpol din Costa Rica rupe tacerea. intr-un interviu exploziv realizat de Ana Bujor, seful Interpol Costa Rica face dezvaluiri despre operatiunea de captur.

CUTREMURATOR... Andreea Esca socheaza toata Romania: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?

Andreea Esca a devenit celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. Cu toate acestea, vedeta este implicata si in proiecte legate de radio si print, iar, de curand a vorbit despre posibilitatea de a.

Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta! Da, totul e confirmat: Andreea Esca si Mircea Badea...

Mircea Badea a luat-o in colimator pe Andreea Esca. Celebra prezentatoare a fost prezenta intra emisiune de la PRO TV si a purtat o rochia scurta, care a permis sa se vada un detaliu.

Bomba momentului in lumea mondena: Da, e adevarat, e vorba de Andreea Esca si Andreea Berecleanu...

Andreea Berecleanu si Andreea Marin, cele mai celebre prezentatoare TV din Romania si-au trimis fiicele la studii in Londra, si ele au plecat impreuna in Italia, potrivit viva. ro. Cele doua vedete sunt.

DRAMA in showbiz! Este vorba despre celebrul FUEGO! Stresul si-a spus cuvantul! Anunt dureros pentru IRINA LOGHIN! Din pacate...

Indragitul cantaret Fuego, cunoscut publicului larg sub numele de scena Paul Surugiu a uimit din nou fanii virtuali printr-un pe Facebook. Avand in vedere ca este unul dintre cei mai activi artisti din.

DRAMA in muzica! Celebra cantareata, internata cu forta la psihiatrie: A facut un gest NECUGETAT! Din pacate...

Cantareata Selena Gomez a fost internata, saptamana trecuta, intr-un spital de psihiatrie din Statele Unite dupa ce a suferit o criza emotionala. Artista de 26 de ani a fost spitalizata prima.

Fanii Star Trek, in DOLIU! Din pacate, s-a stins o STEA

Actrita Celeste Yarnall a incetat din viata la varsta de 74 de ani, dupa ce s-a luptat o lunga perioada cu cancerul ovarian, informeaza Daily Mail. Vestea mortii ei a picat ca un trasnet asupra celor care.

DRAMA in muzica populara! Din pacate, BENONE SINULESCU ...

Indragitul cantaret de muzica populara Benone Sinulescu este unul dintre cei mai longevivi artisti din Romania, reusind la varsta de 81 de ani sa ridice salile in picioare. Una dintre cele mai.

Suferinta s-a sfarsit... Din pacate Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Este o perioada grea pentru Oana Lis si sotul ei, de cand Viorel a suferit o operatie si comunica din ce in ce mai greu. Oana Lis este trista din cauza faptului ca nu are copii, dar nu ii pare rau ca a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )