Libnet.ro
UNICEF

05:45

BOMBA MONDENA! Juratul VOCEA ROMANIEI a trecut de la PRO TV direct la ANTENA 1! Este STIREA MOMENTULUI! (FOTO)

B1 B1,
BOMBA MONDENA! Juratul VOCEA ROMANIEI a trecut de la PRO TV direct la ANTENA 1! Este STIREA MOMENTULUI! (FOTO)

Surpriza de proportii in emisiunea Chefi la Cutite Antena 1)! LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNTUL MORTII A SOCAT ROMANIA! VEZI AICI IMAGINILE DURERII GALERIE FOTO) Marius Moga, fostul jurat de. continuă pe B1

Tudor Chirila, anunt inainte de vot. M-a intrebat cu cine sa votez! Ce raspuns a dat juratul Vocea Romaniei

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Votarea a inceput duminica ora 7. 00 si se incheie la ora 21. Prin exceptie, votarea in strainatate s-a desfasurat si pe parcursul zilelor de vineri si sambata imediat .

Tudor Chirila, aparitie surpriza la Ministerul Educatiei. Ce i-a cerut juratul de la Vocea Romaniei noului ministru. Fanii l-au felicitat

Tudor Chirila a anuntat ca s-a prezentat, vineri, la Ministerul Educatiei, pentru a depune o petitie care a fost semnata de 35. 000 de persoane. Cei care au semnat petitia isi doresc semnarea unui pact pe educatie intre partidele politice cu scopul de a depolitiza sistemul de invatamant din Romania. Tudor Chirila a depus la Ministerul .

Ce salarii au juratii de la Vocea Romaniei in sezonul 9 al emisiunii de la PRO TV. Cine este cel mai bine platit

Pro TV difuzeaza o noua editie Vocea Romaniei, vineri, de la ora 20:30. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirila si Horia Brenciu sunt pregatiti sa faca din nou show, unul pe masura salariilor pe care le primesc pentru prestatiile lor. Potrivit unor surse, Smiley este cel mai bine platit jurat, in timp ce Irina Rimes primeste .

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 8 noiembrie

In seara de 8 noiembrie, juratii de la Vocea Romaniei au decis cine vor fi concurentii care merg mai departe in competitia din acest sezon. Din partea Irinei Rimes au incantat trei prezente feminine, cu voci foarte bune, insa doar Cristina Dima a fost cea care a mers mai departe. Totodata, Tudor Chirila a avut .

Cine sunt ajutoarele antrenorilor de la Vocea Romaniei. Tudor Chirila o aduce in prim plan pe Gabriela Dutulescu

Vocea Romaniei a ajuns in unele din punctele culminante. Auditiile pe nevazute s-au terminat deja de o saptamana, iar probele dificile abia acum ii asteapta pe concurenti. Care sunt ajutoarele antrenorilor de anul acesta? Cine sunt ajutoarele antrnorilor de la Vocea Romaniei? Daca e vineriatunci sa fie voce! Pro TV a dat startul de saptamana .

Replici acide intre juratii Vocea Romaniei! Momentul in care Chirila a rabufnit si a aruncat cu sacoul in Brenciu

Editia din seara de vineri, pe 8 noiembrie, de la Vocea Romaniei, i-a tinut pe telespectatori cu sufletul la gura. Mai ales spre finele show-ului, pentru ca a existat un moment de contre, intre antrenori. Schimbul de replici nu a fost deloc neglijat de catre cei de acasa, care urmareau emisiunea muzicala de pe PRO .

Asta e prea de tot... Adrian Minune, la Vocea Romaniei: Informatia a fost confirmata oficial de Pro TV...

Surpriza de surpriza la Vocea Romaniei! Cei patru antrenori au incremenit cand pe scena a urcat chiar fiica lui Adi Minune, Adriana Simionescu.

S-A AFLAT: Sumele COLOSALE pe care le iau JURATII de la Vocea Romaniei! Diferente IMENSE pe statele de plata ale celor patru...

Daca e vineri seara, e Pro TV si Vocea Romaniei. Show-ul de succes are jurati pe masura. Iar Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirila si Horia Brenciu sunt printre cele mai bine platite vedete din showbizul autohton.

Gabriel Cotabita, marturisiri neasteptate despre jurata de la Vocea Romaniei: Irina apare pe scena ca o incantare

Gabriel Cotabita a facut marturisiri neasteptate, pe Facebook, despre Irina Rimes, jurata de la Vocea Romaniei. Afirmatiile interpretului sunt flatante la adresa tinerei artiste. Gabriel Cotabita, marturisiri neasteptate despre jurata de la Vocea Romaniei Gabriel Cotabita 63 de ani) cantaret de muzica usoara si pop-rock, prezentator, producator muzical si de televiziune. Este solistul vocal al .

Irina Rimes a rabufnit la Vocea Romaniei: Foarte tare m-a enervat!. Momentul care a scos-o din sarite pe jurata

Irina Rimes este foarte exigenta cand vine vorba de concurentii pe care ii antreneaza. Acest lucru a iesit la suprafata in editia din seara de vineri, cand artista a rabufnit, la Vocea Romaniei. Nu e pentru prima data cande interpreta originara din Republica Moldova isi spune parerea directa si li se adreseaza in acest mod .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )