Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cutremur la ANTENA 1! Loredana Groza, fara sutien! Romanii s-au frecat la ochi cand au deschis televizoarele! Asta e PREA DE TOT (FOTO)

B1 B1,
Cutremur la ANTENA 1! Loredana Groza, fara sutien! Romanii s-au frecat la ochi cand au deschis televizoarele! Asta e PREA DE TOT (FOTO)

Postul de televiziune Antena 1 a primit o grea lovitura dupa ce Loredana Groza a avut o aparitie provocatoare la TV! Sacoul pe care celebra cantareata l-a purtat avea un decolteu extrem de generos. continuă pe B1

Loredana Groza, cauza unei reclamatii la CNA. Neatza cu Razvan si Dani de pe Antena 1, pasibila de amenda

Loredana Groza a fost invitata zilele trecute in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, la postul de televiziune Antena 1. Ulterior, pe adresa Consiliului National al Audiovizualului CNA) au fost trimise mai multe reclamatii din cauza decolteului artistei. Dupa ce au dat cateva cadre in prim plan cu Loredana, regizorii de platou nu au .

Loredana Groza, aparitie soc la o emisiune tv! Fanii sunt uluiti: Tu nu aveai absolut deloc nevoie de asa ceva

Loredana Groza a fost prezenta, luni dimineata, la Neatza cu Razvan si Dani, pentru a promova noua piesa alaturi de Voltaj = Dependenta mea. Aparitia sa a socat fanii, care i-au lasat zeci de comentarii pe retelele sociale. Loredana Groza, aparitie soc la o emisiune tv Loredana Groza 49 de ani) si-a schimbat, de cateva .

DEZBRACATA ROMANIEI! Loredana Groza, DECOLTEU ABISAL in noul videoclip cu Voltaj! Maiculita, chiar se vede TOT... (FOTO)

Regal de poze cu Loredana Groza pe retelele sociale. Cantareata de aproape 50 de ani, pare in plina negare a propriei varste si vrea sa demonstreaza ca nu imbatraneste deloc. Din aceeasi serie este si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )