Libnet.ro
UNICEF

05:00

A muritMichel Piccoli, unul dintre cei mai prolifici actori francezi

Adevărul Adevărul,
A muritMichel Piccoli, unul dintre cei mai prolifici actori francezi

Michel Piccoli, unul dintre cei mai prolifici actori francezi, cunoscut pentru filme ca Le mepris, Les choses de la vie si Habemus papam, a murit la varsta de 94 de ani, potrivit unui anunt facut luni de familia sa si citat de Le Figaro. continuă pe Adevărul

Adevarul despre unul dintre cei mai sangerosi tirani ai istoriei. Cum a fost defaimat de William Shakespeare

Multa vreme Richard al III-lea a fost considerat unul dintre cei mai sangerosi tirani ai istoriei. Regele englez era acuzat de multe atrocitati, printre altele si de uciderea nepotilor si a sotiei sale. Cercetarile istorice mai recente arata ca de fapt Richard al III-lea a fost o victima a defaimarii mediatice a vremii, la care a participat si scriitorul William Shakespeare.

Cei mai buni dintre noi pleaca primii...

Iar unul dintre acesti oameni buni, Stelian Chiforescu, colegul si prietenul nostru drag si partener de 28 de ani a plecat mult prea devreme dintre noi, nedrept de devreme.

Genocidul rwandez: Felicien Kabuga, unul dintre principalii acuzati, a fost arestat la Paris

Unul dintre principalii acuzati in dosarul genocidului din Rwanda, Felicien Kabuga, considerat finantatorul genocidului rwandez, a fost arestat sambata dimineata in apropiere de Paris, au anuntat sambata Parchetul general si Jandarmeria franceze, relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres. Potrivit Ministerului Justitiei francez, arestarea a fost operata de catre jandarmi in jurul orei locale 07:30 05:30 GMT). Bogat om de afaceri de etnie hutu, Kabuga 84 de ani) era urmarit de 25 de ani de justitia internationala. SUA pusesera pe capul sau o recompensa de 5 milioane de dolari.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi pacienti cu Covid 19 s-au vindecat

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi dintre pacientii diagnosticati cu infectia Covid 19 s-au vindecat.

Doi din cinci europeni cred ca situatia lor financiara se va deteriora in continuare. Danezii, cei mai optimisti iar bulgarii sunt cei mai pesimisti (survey in pandemie)

Cele mai scazute niveluri ale confortului psihic generat de restrictiile impuse de autoritati au fost resimtite de tineri si de cei care cauta un loc de munca, arata un studiu realizat de Fundatia Europeana pentru imbunatatirea Conditiilor de Munca si Viata Eurofound). Singuratatea apare ca element central al acestui studiu, o cincime dintre tinerii europeni resimtind puternic impactul restrictiilor. Romania se afla in jumatatea inferioara a clasamentului tarilor afectate negativ de masurile restrictive.

Locurile unde cei mai multi oameni risca sa se contamineze fara sa-si dea seama

In mijlocul recomandarilor de a ne feri de contaminare in spatiile publice si transportul in comun prin purtarea mastii si pastrarea unei distante de cel putin 1. 5 metri fata de ceilalti, expertii atrag atentia ca cele mai multe contaminari au loc de fapt acolo unde ne asteptam mai putin, relateaza ABC News.

Mesajul de 15 mai al medicului care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus: Marea responsabilizare si nu marea relaxare!

Virgil Musta, medicul infectionist timisorean care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la oameni sa nu stearga cu buretele ce am castigat pana acum si sa nu ajungem sa traim din nou cu totii cu teama ca totul poate scapa de sub control, in conditiile in care tara noastra a reusit pana acum sa tina situatia sub control, in special datorita responsabilitati manifestate de marea majoritate a romanilor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )