Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cornel Gales pleaca din Romania: De ce as mai ramane?

B1 B1,
Cornel Gales pleaca din Romania: De ce as mai ramane?

Craciun in care nu o va mai avea alaturi pe sotia sa, Ileana Ciuculete, artista plecata dintre noi in luna martie. Gales a avut grija sa-si faca planuri de Craciun si de Anul Nou, pentru. continuă pe B1

Cornel Gales pleaca din Romania: De ce as mai ramane? Din pacate, sotul Ilenei Ciuculete...

Craciun in care nu o va mai avea alaturi pe sotia sa, Ileana Ciuculete, artista plecata dintre noi in luna martie. Gales a avut grija sa-si faca planuri de Craciun si de Anul Nou, pentru.

Asociatia procurorilor din Romania a realizat o brosura a exemplelor practice privind efectele modificarilor Codului de procedura penala si Codului penal

Asociatia procurorilor din Romania a intocmit o brosura a exemplelor practice privind efectele pe care le pot avea modificarile preconizate ale Codului de procedura penala si Codului penal. Propriu-zis, potrivit procurorilor, acestia au preluat textele modificate din forma transmisa in mod oficial Asociatiei si le-au aplicat pe exemple inspirate din activitatile practice ale magistratilor si simplificate pentru a fi cat mai usor de inteles de catre cetateni.

Am fost si sotie, si amanta Confesiunile INCREDIBILE ale unei frumoase actrite din Romania!

Cea mai frumoasa actrita din Romania anilor `80, s-a confesat la o emisiune de televiziune, marturisind ca si-a iubit ambii soti, dar, ca a fost si in postura de amanta, scrie Click. Cezara.

Un celebru burlac din Romania s-a insurat in secret, iar mireasa a purtat o rochie neagra! (FOTO)

Unul dintre cei mai celebri burlaci din Romania s-a insurat in Las Vegas, iar mireasa a purtat o rochie. neagra! Este vorba despre fostul iubit al Madalinei Ghenea, omul de afaceri Dragos.

inca o banca dispare din Romania. S-a vandut doar pe un euro

Intesa Sanpaolo a finalizat formalitatile privind transferul anumitor active si pasive de la fosta sucursala din Romania a Veneto Banca, inclusiv reteaua de 19 unitati, catre nou-infiintata Intesa Sa.

Cine otraveste Romania inainte de Craciun

Oana Zamfir si Adrian Ursu au prezentat in emisiunea Exces de putere cine otraveste Romania inainte de Craciun. Pentru aceasta mobilizare Sunt folosite forte.

Descoperire socanta in mai multe cabinete stomatologice din Romania. Cei care s-au tratat aici ar fi bine sa faca un control medical

Asa ceva nu ar trebui sa mai existe de ani de zile in cabinetele stomatologice. Dupa 28 de ani de la evenimentele din 1989, in municipiul Iasi, medicii stomatologi inca lucreaza cu aparatura veche, buna pentru fier.

Caz socant intr-o scoala din Romania! Un baiat de 12 ani a fost violat in curtea scolii de catre trei colegi

Caz socant la o unitate de invatamant din localitatea bacauana Sascut. Parintele unui elev de 12 ani a reclamat la postul comunal de politie ca fiul sau a fost violat de trei colegi cu doi ani mai.

De ce a fost batut un viceprimar din Romania

Un incident deosebit de grav a avut loc pe una dintre strazile din Babadag. Iordan Nastase, viceprimarul orasului, sustine ca mergea spre casa iar in apropierea locuintei lui a fost acostat de catre un.

Presa internationala relateaza despre funeraliile din Romania. Afectiunea pentru Regele Mihai se manifesta pe fondul discreditarii clasei politice (FOTO)

Romanii isi iau adio sambata de la ultimul lor rege, Mihai I. Funeraliile nationale care au loc in Romania sunt amplu tratate in presa internationala. BBC a transmis.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )