Libnet.ro
UNICEF

10:45

inca o banca dispare din Romania. S-a vandut doar pe un euro

Antena3 Antena3,
inca o banca dispare din Romania. S-a vandut doar pe un euro

Intesa Sanpaolo a finalizat formalitatile privind transferul anumitor active si pasive de la fosta sucursala din Romania a Veneto Banca, inclusiv reteaua de 19 unitati, catre nou-infiintata Intesa Sa. continuă pe Antena3

Din Romania recunosc pe Dumnezeu si pe Regele Mihai. Puric: Sa-i recunosc pe astia care au vandut tara sistematic? (VIDEO)

Eu nu recunosc institutia prezidentiala. Din Romania recunosc pe bunul Dumnezeu si pe Majestatea Sa, Regele Mihai. Astfel isi marturisea credinta fata de monarhie actorul Dan Puric.

GRECO anunta evaluari urgente ale noii legislatii privind sistemul judiciar din Romania si Polonia

ACTUALIZARE 14:44 Orban, despre solicitarea GRECO: Nu poti sa te faci ca nu vezi ca exista o ingrijorare privitoare la incalcarea independentei Justitiei Solicitarea venita din partea Grupului de state impotriva coruptiei GRECO) este doar ultimul dintr-o serie de mesaje transmise majoritatii guvernamentale de la Bucuresti in legatura cu modificarile aduse legilor justitiei, a declarat, astazi, presedintele PNL Ludovic Orban. ----- GRECO, organismul anticoruptie al Consiliului Europei, anunta ca va efectua evaluari urgente ale noii legislatii privind sistemul judiciar din Romania si Polonia, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

[P] 10 ani de responsabilitate sociala - OMV Petrom: 49 de milioane de euro investiti in comunitatile din Romania

Petrom sarbatoreste anul acesta 10 ani de cand se implica in proiecte de responsabilitate sociala. In tot acest timp, compania a investit 49 de milioane de euro pentru dezvoltarea sustenabila a comunitatilor din Romania si peste 55. 00 de voluntari au fost implicati in proiecte sociale.

Sa invatam litera T de la Tiriac: Cel mai bogat om din Romania a ajuns in Abecedarul copiilor (FOTO)

Ion Tiriac este pentru un nou an la rand cel mai bogat om din Romania conform topului Capital. Numele sau a devenit insa atat de cunoscut incat autorii abecedarelor au decis sa.

Problemele cu care se confrunta antreprenorii din Romania. Adrian Maniutiu: E o temere foarte mare pentru 2018

Predictibilitatea fiscala, consultarea mediului de afaceri si combaterea evaziunii sunt printre cele mai stringente probleme cu care se confrunta antreprenorii din Romania. Rotitele care nu.

Dezastru la fonduri europene: Romania a cheltuit doar 1,1% din banii alocati programarii 2014-2020

Romania este restantiera la cheltuirea banilor europeni. Potrivit datelor Comisiei Europene, Romania a cheltuit doar 1,1% din banii europeni alocati programarii pentru perioada 2014 - 2020, iar.

Cele mai valoroase sportive din Romania nu se cunosc intre ele

Simona Halep, lidera tenisului feminin, si Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, nu au ajuns inca sa se cunoasca personal, ceea ce pare putin curios intr-o tara ca Romania, unde sportivii de elita pot fi numarati pe degete.

[P] E.ON Flash, in topul celor mai inovatoare companii din Romania

ON Flash, furnizor de energie si gaze 100% digital, se numara printre cele mai inovatoare companii romanesti in anul 2017, conform revistei Business Magazin, care a realizat un catalog dedicat inovatiei drept cheie a dezvoltarii afacerilor. Lansata cu doar cateva luni in urma, compania E. ON Flash si-a propus sa dezvolte solutii inteligente si rapide adresate celor care doresc sa isi schimbe furnizorul dar nu au facut-o pana acum de teama formalitatilor complicate sau din cauza neclaritatilor pe care le au in privinta procedurii de urmat. Cu E. ON Flash insa toate aceste temeri dispar: totul se desfasoara exclusiv online, in doar cateva minute, urmand cativa pasi simpli, evitand astfel cozile si risipa de timp.

Caz socant intr-o scoala din Romania! Un baiat de 12 ani a fost violat in curtea scolii de catre trei colegi

Caz socant la o unitate de invatamant din localitatea bacauana Sascut. Parintele unui elev de 12 ani a reclamat la postul comunal de politie ca fiul sau a fost violat de trei colegi cu doi ani mai.

Taxa inedita intr-un oras din Romania

Proiectul privind taxele si impozitelor din municipiul Tecuci prevede majorari de taxe cu pana la 500% pentru cladirile nerezidentiale aflate in proprietatea sau detinute de persoanele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )