Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum a slabit Ellie White 4 kg in 10 zile cu cea mai ciudata salata din lume

ADPM ADPM,
Cum a slabit Ellie White 4 kg in 10 zile cu cea mai ciudata salata din lume

Ellie White afiseaza in ultima perioada o silueta de invidiat, laudata de fani pe retelele de socializare si de colegele din showbiz la evenimentele mondene la care participa. Artista infloreste parca de la o aparitie la alta, este plina de viata si are un ten stralucitor. continuă pe ADPM

Lucian Sova: Cea mai neplacuta intrebare pe care mi-o pun oamenii este de ce avem atat de putine autostrazi

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, spune ca intrebarea cea mai neplacuta pe care o primeste este de ce in Romania sunt atat de putine autostrazi, Sova apreciind ca intrebarea este una legitima. in context, ministrul sustine ca in ultimii 30 de ani s-a construit foarte putin si destul de haotic.

Ministrul Transporturilor: Cea mai neplacuta intrebare pe care mi-o pun oamenii este de ce avem atat de putine autostrazi

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, spune ca intrebarea cea mai neplacuta pe care o primeste este de ce in Romania sunt atat de putine autostrazi. Cea mai neplacuta intrebare pe care mi-o.

Concertul Metallica din Romania este sold-out. Organizator: Cea mai rapida vanzare din istoria concertelor de pana acum

Biletele pentru concertul pe care Metallica il va sustine anul viitor in Romania au fost epuizate intr-un timp de record 24 de ore. Organizatorii sustin ca este cea mai rapida vanzare din istoria concertelor.

Cea mai mare harta formata din oameni

Peste 4. 800 de persoane au stabilit ieri, la Alba Iulia, recordul mondial cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, in interiorul careia a fost format si numarul 100, simbolizand Centenarul Marii Uniri. Orasul a intrat astfel in Guinness World Records, conform News. ro.

BERD a preluat o participatie la cea mai mare banca din Republica Moldova

Un consortiu condus de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a preluat, ieri, o participatie de 41% din actiunile BC Moldova Agroindbank SA, cea mai mare banca comerciala din Republica Moldova, pentru a creste transparenta intr-un sistem financiar ce isi revine de pe urma unei fraude in valoare de un miliard de dolari, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Vedeta al carei nume reprezinta cea mai periculoasa cautare online

Actrita si modelul Ruby Rose, cunoscuta pentru rolul din serialul Netflix Orange Is The New Black, a fost desemnata marti celebritatea al carei nume reprezinta cea mai periculoasa cautare online.

Romania, tara cu cea mai mare evaziune la TVA, se considera nedreptatita! Ce spune ministrul Finantelor despre solutia propusa in UE?

Romania, tara cu cea mai mare evaziune fiscala in domeniu TVA din UE si care nu a luat nici o masura concreta in ultimii ani pentru a combate acest fenomen, se declara nedreptatita de solutiile propuse la nivel european in acest domeniu. Ministrul.

Fumatorii din Marea Britanie trec prin cea mai mare tranzitie. Lectia pe care o pot invata si romanii

In Marea Britanie, fumatorii trec prin cea mai mare tranzitie de la inventarea tigarii. Unul din trei fumatori a renuntat deja la tigara clasica. Le oferi nicotina de care au nevoie, pastrezi.

Ce inseamna pentru tine ca Orange are cea mai rapida retea mobila din tara

Orange Romania se bucura de o noua certificare si, implicit, cu un titlu de invidiat: cea mai rapida retea mobila din Romania, conform Ookla Speedtest Awards. Dincolo de cifre, ce inseamna.

Cum a ajuns Eforie Sud, cea mai veche statiune de pe litoralul romanesc, sa fie Cenusareasa turismului

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a anuntat la finalul sezonului estival 2018 ca Mamaia, Eforie Nord si Venus au fost statiunile cu cea mai mare cerere, iar la polul opus s-au situat Costinesti, Neptun si Eforie Sud.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )