Libnet.ro
UNICEF

12:30

Top Line a donat produse de 30.000 de euro campaniei de sprijinire a autoritatilor in lupta contra COVID-19

ADPM ADPM,
Top Line a donat produse de 30.000 de euro campaniei de sprijinire a autoritatilor in lupta contra COVID-19

Top Line continua campania de implicare sociala, Helping is beautiful, donand produse in valoare de 30. 000 de euro campaniei Pretuieste Viata pentru a ajuta autoritatile in lupta contra COVID-19. continuă pe ADPM

Top Line doneaza 1% din vanzarile online campaniei de sprijinire a autoritatilor in lupta contra COVID-19

Top Line, companie lider in Romania in distributia de produse cosmetice profesionale, aparatura si mobilier pentru saloane de infrumusetare si clinici medicale, va dona 1% din vanzarile online din aceasta perioada campaniei initiata de Fundatia Pretuieste Viata.

Top Line doneaza 1% din vanzarile online campaniei de sprijinire a autoritatilor in lupta contra Covid-19

Top Line, distribuitor de produse cosmetice profesionale, aparatura si mobilier pentru saloane de infrumusetare si clinici medicale, va dona 1% din vanzarile online din aceasta perioada campaniei initiata de Fundatia Pretuieste Viata.

Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. A fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

Intr-o perioada in care izolarea la domiciliu este recomandata de autoritati pentru impiedicarea raspandirii Coronavirusului, Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. Astfel a fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

Andra a donat 20.000 euro pentru spitalul Matei Bals!

Dupa ce o multime de vedete internationale, companii importante si fashion brand-uri de renume au facut donatii pentru a ajuta in lupta contra Coronavirusului, iata ca si Andra a donat 20. 000 de euro Spitalului Matei Bals.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )