Libnet.ro
UNICEF

13:45

Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. A fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

ADPM ADPM,
Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. A fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

Intr-o perioada in care izolarea la domiciliu este recomandata de autoritati pentru impiedicarea raspandirii Coronavirusului, Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. Astfel a fost lansata noua colectie English Garden de la CND. continuă pe ADPM

Top: cele mai ieftine masini electrice din Romania

Schimbarea incepe cu tine, spune o vorba de duh. Daca te-ai saturat de poluarea din oras, poti incepe sa arzi mai putin gaz, cumparandu-ti un autoturism hibrid sau chiar electric. Si statul te sustine cu p.

Spitalul Colentina devine primul spital generalist din Romania transformat in spital care va trata doar pacienti cu coronavirus

Spitalul Colentina din Bucuresti devine primul spital generalist din Romania transformat in spital de boli infectioase, a declarat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, pentru HotNews. ro. incepand de astazi, toti pacientii internati la Spitalul Colentina sunt externati, iar cei care mai necesita o perioada de internare sunt directionati catre alte spitale.

Top Line doneaza 1% din vanzarile online campaniei de sprijinire a autoritatilor in lupta contra COVID-19

Top Line, companie lider in Romania in distributia de produse cosmetice profesionale, aparatura si mobilier pentru saloane de infrumusetare si clinici medicale, va dona 1% din vanzarile online din aceasta perioada campaniei initiata de Fundatia Pretuieste Viata.

Top Line doneaza 1% din vanzarile online campaniei de sprijinire a autoritatilor in lupta contra Covid-19

Top Line, distribuitor de produse cosmetice profesionale, aparatura si mobilier pentru saloane de infrumusetare si clinici medicale, va dona 1% din vanzarile online din aceasta perioada campaniei initiata de Fundatia Pretuieste Viata.

Un barbat transportat cu SMURD-ul din Romania in Republica Moldova a mintit ca este infectat cu COVID-19

Un cetatean din Republicii Moldova, transportat marti cu un echipaj SMURD din Romania la punctul de frontiera Giurgiulesti, de unde a fost preluat la Cahul, a mintit ca este infectat cu noul coronavirus pentru a .

Covid-19. Muzeele din Romania pun la dispozitie tururi virtuale

Muzeele din Romania se alaturademersului mondial de stopare a raspandirii coronavirusului printr-un gest inedit. De marti, toti cei care doresc, pot vizita virtual mai multe muzee din Bucuresti si din.

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania cere inchiderea mall-urilor

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania - RORETAIL - cere declararea in mod oficial a pandemiei Covid-19 drept eveniment de forta majora pentru toti comerciantii romani, inchiderea imediata a centrelor comerciale de tip mall, cu exceptia magazinelor alimentare si a farmaciilor, precum si scutirea, amanarea, prorogarea sau reesalonarea platii taxelor si impozitelor aferente perioadei fara activitate.

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

ASOCIATIA PENTRU RELATIA CU INVESTITORII LA BURSA DIN ROMANIA: Solicitam autoritatilor prevederi mai flexibile privind organizarea adunarilor actionarilor

Companiile membre ale Asociatiei pentru Relatia cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) solicita Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, precum si Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) prevederi mai flexibile legate de modalitatea de organizare si derulare a adunarilor generale ale actionarilor ordinare si extraordinare, in contextul starii de urgenta instituita ca urmare a raspandirii pandemiei de coronavirus, se arata intr-un comunicat al ARIR remis, ieri, Redactiei, .

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )