Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oana Roman, din nou LA SPITAL! Care este starea de sanatate a vedetei: Sunt 4 ani si jumatate de cand am invins moartea (FOTO)

B1 B1,
Oana Roman, din nou LA SPITAL! Care este starea de sanatate a vedetei: Sunt 4 ani si jumatate de cand am invins moartea (FOTO)

Oana Roman a ajuns, din nou, pe mana medicilor. Din cauza oboselii acumulate in ultima perioada, vedeta a mers sa-si faca o serie de investigatii, potrivit cancan. ro. Oana Roman a ajuns, din nou, pe. continuă pe B1

Atentie mare! Condimentul din bucataria romanilor care este halucinogen!

Le consumam in fiecare zi, dar nu ne-am gandit pana acum ca pot fi toxice. Aceste alimente pot fi otravitoare daca le consumi in mod exagerat. - nucsoara este halucinogena. Consumul a mai mult de 5 grame provoaca.

Andreea Esca, iN LACRIMI la spitalul unde este internat Florin Busuioc! Care este starea prezentatorului

Andreea Esca a mers in vizita la colegul sau, Florin Busuioc, prezentatorul meteo de la Pro Tv la spital, la scurt timp dupa ce Busu a fost transferat de la spitalul din Craiova. Prezentatoarea parea distrusa.

Iohannis ataca din nou Guvernul: Trebuie sa produca politici fiscale si salariale previzibile sau macar inteligibile

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou Guvernul, miercuri seara, spunand ca pompoasa prognoza pentru crestere economica de 5,5% este de fapt de doar 4% si, fara sa existe schimbari semnificative in tiparul executiei bugetare, dupa trei trimestre bugetul national inregistreaza un deficit mai mult decat dublu fata de anul anterior, ceea ce sporeste riscul depasirii pragului de 3% din PIB. El a atras atentia Executivului ca Romania nu isi poate permite pasi gresiti si ca trebuie sa produca politici fiscale si salariale previzibile sau macar inteligibile. De asemenea, Iohannis a spus ca politicienii nu se mai pot preface ca nu inteleg semnalele repetate din partea romanilor, care pur si simplu nu mai tolereaza lipsa de integritate si de corectitudine in viata publica.

Un roman din diaspora, mesaj ironic pentru conationalii sai: Respect tuturor artistilor ce deseneaza din harlet si tarnacop

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare datorita pamfletelor sale la adresa romanilor care lucreaza peste hotare, a publicat o noua postare amuzanta pe.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este sensul ascuns al cuvantului razbunare

Ana Iorga a explicat care este sensul ascuns al cuvantului razbunare, dincolo de sensul pe care cu totii il stim. Sensul vechi inseamna a face din nou bun ceva. Cand spun bunicii nostri ca Vremea se.

Victoria Azarenka va fi antrenata din nou de Wim Fissette

Jucatoarea Victoria Azarenka din Belarus, locul 51 WTA, va fi antrenata din nou de belgianul Wim Fissette, tehnician cu care a mai colaborat in 2015 si in 2016, pana cand a nascut. Azarenka ar urma sa inceapa sezonul 2019 la turneul de la Auckland.

Cristian Borcea, din nou in fata procurorilor DIICOT

Cristian Borcea a ajuns din nou in fata procurorilor DIICOT.

Din nou perchezitii de amploare in Prahova. 10 mandate de aducere vor fi puse in executare

Pechezitii in desfasurare la persoane banuite de furturi din autovehicule. Din nou perchezitii de amploare in Prahova. 10 mandate de aducere vor fi puse in executare. Persoanele in cauza sunt banuite.

N-au trecut nici trei luni de la divort! Din nou imrepuna? Anuntul facut de Connect-R

Connect-R si Misha, din nou impreuna? Mesajul transmis de cantaret. Citeste mai mult.

AHK Romnia: Intentia Guvernului de a majora din nou salariu minim, aleatoriu si fara un studiu de impact prealabil, va afecta comunitatea germana de business

Intentia Guvernului de a majora din nou salariu minim, aleatoriu si fara un studiu de impact prealabil, va duce in randul comunitatii germane de business din Romania pe termen scurt si mediu la regandirea modelului de busines, se arata intr-un cpmunicat transmis HotNews. ro de reprezentatii Camerei de Comert romano-germane. Asta ar putea insemna ca unele companii germane din Romania mai ales cele din industria prelucratoare sa isi reduca anumite activitati sau pe viitor sa renunte complet la ele, se mai arata in document.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )