Libnet.ro
UNICEF

09:15

Andreea Esca, iN LACRIMI la spitalul unde este internat Florin Busuioc! Care este starea prezentatorului

B1 B1,
Andreea Esca, iN LACRIMI la spitalul unde este internat Florin Busuioc! Care este starea prezentatorului

Andreea Esca a mers in vizita la colegul sau, Florin Busuioc, prezentatorul meteo de la Pro Tv la spital, la scurt timp dupa ce Busu a fost transferat de la spitalul din Craiova. Prezentatoarea parea distrusa. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii: Florin Busuioc, care a suferit un infarct, este internat la terapie intensiva, urmeaza 48 de ore critice / Controverse privind operatia n cazul actorului. Ce spune Pintea

Actorul Florin Busuioc, care marti seara a suferit un infarct si a fost operat la Spitalul Judetean din Craiova, este internat la Sectia de Terapie Intensiva si urmeaza 48 de ore critice, iar pentru moment va ramane internat la Craiova, nefiind oportun transferul acestuia la un spital din Bucuresti, a declarat miercuri ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a vorbit si despre controversele privind interventia chirurgicala, in conditiile in care seful Clinicii de Cardiologie nu a raspuns la telefon si au fost adusi de acasa doi medici, dintre care unul rezident, care asteapta de luni intregi ca la Clinica de Cardiologie sa fie facute angajari.

Exista viata si dupa adulter: ANDREEA ESCA a vorbit, in premiera, despre DIVORT!

Andreea Esca a stat de vorba cu Esther Perel, autoarea cartii Inteligenta erotica,tradusa si in romana, care a facut inconjurul lumii, conform PRO TV. Esther a explicat in interviu ca principalele.

CUTREMURATOR... Andreea Esca socheaza pe toata lumea: Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a vorbit recent despre posibilitatea de a renunta la televiziune, fiind cunoscut faptul ca vedeta a fost implicata in dtrecut in numeroase proiecte legate de radio. intrebata daca ar renunta la.

E divortul anului... Andreea Esca, primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Esca a discutat despre motivele care ii determina pe oameni sa divorteze, intr-un interviu difuzat la Pro Tv,cu autoarea Esther Perel, care a scris o carte de succes despre infidelitate si divort,.

ANUNT DUREROS al medicilor! ANDREEA MARIN, in lacrimi: Din pacate este vorba de probleme grave de sanatate...

Andreea Marin a avut in ultima perioada mai multe probleme de sanatate! Vedeta a solicitat ajutorul medicilor si a facut un control amanuntit la inima. Vedeta a anuntat ca a solicitat de urgenta ajutorul .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )