Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai spectaculoase aparitii de la Cannes 2019 prima saptamana

ADPM ADPM,
Cele mai spectaculoase aparitii de la Cannes 2019 prima saptamana

Festivalul International de Film de la Cannes este, dincolo de distinctiile oferite, prilejul de a admira vestimentatiile cu totul speciale ale vedetelor prezente pe covorul rosu al marilor premiere. Iata-le pe cele mai spectaculoase de pana acum. continuă pe ADPM

Cele mai elegante aparitii de la Cannes 2019

De la Julianne Moore sau Elle Fanning si pana la Alessandra Ambrosio ori Carla Bruni-Sarkozy, iata care sunt vedetele ce au bifat cele mai elegante aparitii la Cannes 2019! .

Cum s-au imbracat vedetele in timpul zilei la Cannes 2019

Dincolo de aparitiile impecabile de pe covorul rosu, vedetele prezente la Festivalul de Film de la Cannes au si momente de relaxare, iesind la plimbare in haine casual, dar si asa elegante si bine accesorizate. Iata cateva exemple.

HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Varsatoarele si Balantele sunt cele mai atragatoare, femeile Taur nu stau deloc in umbra

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al.

PARALELA 45: Cele mai cautate destinatii de vacanta raman Grecia, Turcia, Spania, dar si Egipt si Tunisia

Cele mai cautate destinatii de vacanta in acest an raman Grecia, Turcia si Spania, a declarat Alin Burcea, proprietarul touroperatorului Paralela 45, care precizeaza ca tot mai cautate sunt Egiptul si Tunisia, dar si locurile exotice.

Calvarul calatoriei cu trenul in Romania - Cate restrictii de viteza sunt si care sunt cele mai lente portiuni, dar si putinele zone rapide

Dupa Paste ministrul Transporturilor a inspectat calea ferata calatorind de la Bucuresti la Constanta, pe singura magistrala unde viteza medie de circulatie trece de 100 km/h. Traseul este unul cu totul atipic, fiindca pe majoritatea magistralelor sunt rare portiunile unde trenurile ruleaza cu peste 80 km/h mai mult de cateva zeci de minute. in plus, cu trenurile Regio viteza medie este si de sub 30 km/h pe cele mai lente portiuni. in articol puteti vedea cate restrictii de viteza sunt pe cele mai importante trasee, care este lungimea acestora si care este viteza medie a trenurilor, pe portiuni.

Romania are in aprilie cele mai mari scumpiri din UE, pentru a patra luna la rand

Romania a avut si in aprilie cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana, rata inflatiei urcand la 4,4%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Cele mai populare jocuri de noroc in secolul 21

Fara indoiala, jocurile de noroc reprezinta una dintre cele mai vechi si populare modalitati de distractie din istoria omenirii, in acest sens existand dovezi arheologice cu o vechime de cateva mii de ani.

Vacanta in Turcia: Cele mai frumoase plaje in care sa mergi vara asta

Turcia este una dintre cele mai cautate destinatii pentru vacanta de vara. In plin sezon estival, zeci de milioane de turisti sunt atrasi de statiunile de pe litoralul turcesc, care ofera servicii de calitate si experienta culinare unice. Iata care.

A murit Grumpy Cat, una dintre cele mai celebre pisici din lume

Grumpy Cat, una dintre cele mai celebre pisici din lume, gratie numeroaselor sale fotografii morocanoase publicate pe internet, a murit la varsta de 7 ani, a anuntat, vineri, proprietara acesteia intr-un comunicat, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Destinatiile din sudul Europei, cele mai cautate de romani pentru vacanta de vara. Cat costa zborul dus-intors

Doua treimi dintre romani planuiesc sa isi petreaca vacanta de vara pe litoral. In tara, cele mai cautate destinatii sunt Constanta, Mamaia si Eforie Nord, iar in strainatate, Palma de Mallorca, Barcelona, Paphos si Split, arata studiul realizat de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )