Libnet.ro
UNICEF

09:15

HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Varsatoarele si Balantele sunt cele mai atragatoare, femeile Taur nu stau deloc in umbra

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Varsatoarele si Balantele sunt cele mai atragatoare, femeile Taur nu stau deloc in umbra

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al. continuă pe Antena3

Vacanta in Turcia: Cele mai frumoase plaje in care sa mergi vara asta

Turcia este una dintre cele mai cautate destinatii pentru vacanta de vara. In plin sezon estival, zeci de milioane de turisti sunt atrasi de statiunile de pe litoralul turcesc, care ofera servicii de calitate si experienta culinare unice. Iata care.

Cele mai mari frici ale romanilor, cu privire la schimbarea locului de munca. Ce spune noul studiu

Schimbarea jobului ramane una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a romanilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luat.

HOROSCOP 19 MAI. Fecioarele primesc o veste proasta, Racii sunt generosi in gesturi de iubire

Berbec. Poti trata mult mai lejer micile dispute care se mai incing in jurul tau. Le poti lua in gluma, le poti privi ca pe simple semne de stres ale celor cu care intri in contact, ca.

HOROSCOP 17 MAI. Sagetatorii trebuie sa fie atenti sa nu cada in capcane, Racii sunt iubitori

Berbec. Nu lucra singur in aceasta zi, pentru ca cele mai bune solutii vin de la echipa care iti va sta alaturi. Toate evolueaza spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are.

HOROSCOP 18 MAI. Ploua in sfarsit cu bani pentru aceasta zodie!

Horoscop 18 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop Berbec. Cand primesti de la cei din jur atatea semne de apreciere la adresa ta, capeti mai mult curaj de a duce mai departe ce ai.

HOROSCOP 16 MAI. Ocazie incredibila pentru nativii unei zodii!

Horoscop 16 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 16 mai Berbec Zona parteneriala fiind activata, esti motivat sa faci rapid impresie la locul de munca dar si sa privesti lucrurile.

HOROSCOP 16 MAI. incepe o perioada buna pentru una dintre zodii

Horoscop 16 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop Berbec. Nu trebuie sa pleci urechea la problemele altora, de vreme ce tu ai azi un motiv de sarbatorit. Nu e dovada de egoism faptul ca.

HOROSCOP 18 MAI. Berbecii ar trebui sa scape de rutina, Gemenii devin optimisti

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 18 MAI 2019; astazi avem o Luna plina transformatoare in Scorpion, chiar cand Venus planeta iubirii si frumusetii da peste Uranus in Taur. Este o intalnire speciala .

HOROSCOP 17 MAI. Gemenii sunt ezitanti, Taurii experimenteaza trairi noi

Iata horoscopul zilei de VINERI 17 MAI 2019; incepem weekendul care are Luna plina in Scorpion sambata spre duminica. Astazi insa suntem sub influenta trigonului dintre Mercur si Saturn retrograd ca.

HOROSCOP 16 MAI. Gemenii se apropie de prieteni, Taurii intalnesc oameni noi

Iata horoscopul zilei de JOI 16 MAI 2019; azi are loc al doilea mare eveniment astral al saptamanii. Dupa ce ieri Venus planeta armoniei, iubirii, frumusetii a ajuns in Taur pentru o luna de zile,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )