Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

B1 B1,
Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeaca publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa. continuă pe B1

Panica totala in showbiz: S-a prabusit si a cazut in genunchi! Da, e vorba de celebrul Mihai Bendeac de la X-Factor...

Mihai Bendeac se gandeste serios sa renunte la burlacie. Actorul este hotarat sa-si gaseasca o iubita, dupa cum chiar el a marturisit.

Mihai Bendeac a inceput sa planga la iUmor. Ce l-a impresionat atat de tare pe juratul de la Antena 1

Mihai Bendeac a fost luat prin surprindere, motiv pentru care controlul de sine l-a lasat, iar lacrimile au inceput sa curga pe chipul actorului. Juratul emisiunii iUmor a avut parte de o surpriza ca la carte care i-a starnit nenumarate emotii si stari. Ce l-a facut sa nu se mai poata abtine si sa inceapa .

Medicii au confirmat. Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a povestit despre problemele pe care le are si a marturisit se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri.

Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor.

GATA, S-A AFLAT TOTUL: RELATIA dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, a iesit la iveala!

Bella Santiago, castigatoarea X Factor 2018 are o relatie speciala cu Mihai Bendeac.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )