Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mihai Traistariu a spus ADEVARUL despre CE FACE iN DORMITOR! Vor aventuri de o noapte

B1 B1,
Mihai Traistariu a spus ADEVARUL despre CE FACE iN DORMITOR! Vor aventuri de o noapte

Mihai Traistariu incearca din rasputeri sa atraga atentia asupra sa, fie prin poze indraznete. fie prin afirmatii socante. continuă pe B1

Mihai Fifor spune adevarul despre Iohannis: A incasat-o de la Ponta si a capatat o fobie fata de PSD

Mihai Fifor il acuza pe Klaus Iohannis de lasitate pentru ca refuza o dezbatere cu Viorica Dancila. Dupa ce a incasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodata in ring cu cineva de la PSD.

Catalin Botezatu, adevarul despre Iulia Albu: Daca nu era Bravo, ai Stil, nu exista! Ce i-a facut lui Mihai Albu

Catalin Botezatu a spus adevarul despre Iulia Albu, fosta sa colega de la Kanal D. Designerul sustine ca daca nu era emisiunea Bravo, ai Stil, criticul de moda nu exista. Ce i-a facut lui Mihai Albu? Catalin Botezatu, adevarul despre Iulia Albu Catalin Botezatu si Iulia Albu au stat la aceeasi masa, facand parte din .

Klaus Iohannis a dat cartile pe fata. Adevarul despre casele sale: Cred ca lumea s-a convins pana acum

Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a sustinut, miercuri, o conferinta de presa la sediul central al partidului pe care il reprezinta, in cadrul careia a raspuns mai multor intrebari adresate de jurnalisti. Printre altele, presedintele a vorbit si despre acuzele care i se aduc in ceea ce priveste bogatia declaratiei sale de .

Editiadedimineata.ro: Putem afla adevarul despre daci? Cum a invatat un roman in America sa aprecieze istoria tarii noastre

Lucian Vulpe lucreaza in domeniul vanzarilor de IT, iar in timpul liber merge pe santiere arheologice. Este pasionat de fotografie, iar din cand in cand, interpreteaza roluri de dac in reconstituiri istorice si in filme. O experienta de cateva luni in America l-a facut sa se intoarca in tara cu pofta de a cunoaste mai multe despre trecutul Romaniei.

CUTREMUR MONDEN! S-a aflat adevarul despre relatia dintre ANAMARIA PRODAN SI LAURENTIU REGHECAMPF! Asta e prea de TOT! Imaginile vorbesc de la sine

Celebra impresara Anamaria Prodan a tinut sa risipeasca zvonurile despre o eventuala despartire de actualul sot Laurentiu Reghecampf. Prin urmare vedeta a publicat pe retelele de socializare mai multe.

Demi Moore a implinit 57 de ani. Cum arata acum! Fiicele spun tot adevarul despre ruptura dintre ele: Nu am vorbit 3 ani cu mama!

Demi a implinit azi 57 de ani, o varsta la care si-a facut cadou libertatea. Libertatea de a povesti totul despre viata sa. Chiar cu riscul de a rani anumiti oameni. in autobiografia sa recent lansata, Inside.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )