Libnet.ro
UNICEF

22:31

Demi Moore a implinit 57 de ani. Cum arata acum! Fiicele spun tot adevarul despre ruptura dintre ele: Nu am vorbit 3 ani cu mama!

Antena3 Antena3,
Demi Moore a implinit 57 de ani. Cum arata acum! Fiicele spun tot adevarul despre ruptura dintre ele: Nu am vorbit 3 ani cu mama!

Demi a implinit azi 57 de ani, o varsta la care si-a facut cadou libertatea. Libertatea de a povesti totul despre viata sa. Chiar cu riscul de a rani anumiti oameni. in autobiografia sa recent lansata, Inside. continuă pe Antena3

Fiicele lui Demi Moore, dezvaluiri despre relatia dificila cu actrita. Motivul pentru care nu au vorbit timp de trei ani

Doua dintre fiicele actritei Demi Moore 57 de ani) au vorbit despre relatia dificila pe care au avut-o cu mama lor in perioada in care vedeta era casatorita cu mai tanarul actor Ashton Kutcher 41 de ani).

Demi Moore i-a socat pe fani. Motivul pentru care nu a vorbit timp de 3 ani cu fiicele ei

Celebra actrita Demi More si-a socat fanii. Vedeta a dezvaluit de curand ca nu a vorbit cu fiicele sale timp de cativa ani. Ruptura din familia lor a venit si dupa ce aceasta s-a despartit de sotul mai tanar, Ashton Kutcher, cu care a fost maritata in perioada anilor 2005 si 2013. Cunoscuta prezenta de .

Gasca din Friends, reuniune pe covorul rosu. Cum arata acum actorii la 25 de ani de la lansarea celebrului serial

Gasca din serialul Friends s-a reunit pe covorul rosu, spre marea surpriza si bucurie a fanilor. Imaginea a aparut in urma cu cateva zile si a circulat foarte rapid si in mediul online, fiind realizata la un eveniment la care au participat interpretele celebrelor Rachel, Monica si Phoebe. Actritele au ramas foarte bune prietene si .

Cum arata acum actritele din serialul Friends

Actritele din serialul Friends, care s-a lansat in 1994, s-au reunit cu ocazia Galei Artists Inspiration Award. Iata cum arata acum cele care ne-au inseninat copilaria prin rolurile interpretate in celebrul serial de comedie.

O petitie online cere pensionarea profesorilor la 55-57 de ani pentru ca 75% dintre elevi au probleme de comportament. Initiatorii sustin ca au ajuns in atentia Ministerului Educatiei

O petitie privind pensionarea personalului didactic la varsta de 57 ani pentru barbati si respectiv 55 de ani pentru femei a strans 25. 000 de semnaturi, arata datele de pe petitieonline. com. Petitia a fost demarata in vara anului trecut, insa initiatorii spun ca acum, dupa ce a fost readusa in spatiul public de un articol de site-ul de specialitate Edupedu. ro, a ajuns, in sfarsit, in atentia Ministerului Educatiei.

Cel mai varstnic votant din Bihor a implinit 108 ani. Pe listele de alegatori din judet sunt 35 de persoane care au peste 100 ani

Cel mai varstnic alegator care a votat in Bihor are 108 ani si este un barbat din mediul rural. Potrivit datelor Biroului Electoral Judetean, in total, pe listele de alegatori se gasesc 35 de persoane care au peste 100 ani.

Ce ZANA s-a facut Oana Roman! Fanii erau sa nu o mai recunoasca! Incredibil cum arata ACUM (FOTO)

Oana Roman trece printr-o perioada fasta. Dupa ce si-a rezolvat problemele imobiliare si a scapat de stresul de a avea mama la distanta, Oana arata din ce in ce mai bine. Vedeta a slabit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )