Libnet.ro
UNICEF

23:15

A MURIT! Pe cine a luat Razvan Ciobanu dupa el... LUMEA MODEI, DIN NOU iN DOLIU!(FOTO)

B1 B1,
A MURIT! Pe cine a luat Razvan Ciobanu dupa el... LUMEA MODEI, DIN NOU iN DOLIU!(FOTO)

E din nou doliu in lumea modei. Dupa disparitia subita a designerului Razvan Ciobanu, mort intr-un accident de masina,. continuă pe B1

Detalii TERIFIANTE: Incredibil cu ce A MURIT iN MANA Razvan Ciobanu! Nimeni nu isi poate explica asa ceva...

Detalii incredibile ies la iveala dupa moartea designerului Razvan Ciobanu. Un prieten al creatorului de moda care nu a dorit sa isi decline identitatea a dezvaluit o informatie extrem de.

PARUIALA TOTALA in lumea mondena, dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Botezatu sterge pe jos cu Iulia Albu, dupa ce aceasta l-a atacat dur chiar in biserica

E scandal in lumea mondena dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Catalin Botezatu a tinut sa ii raspunda Iuliei Albu, dupa ce vedeta a tinut un mic discurs la inmormantarea lui Razvan Ciobanu in care,.

Iulia Albu, mesaj catre Catalin Botezatu, dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu

Iulia Albu, buna prietena cu Razvan Ciobanu, n-a pierdut ocazia de a-i ataca pe unii dintre cei prezenti la inmormantarea creatorului de moda. Printre cei atinsi de Iulia Albu a fost si Catalin Botezatu. Razvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum pe 2 mai, de multe vedete, mai ales din lumea showbizului si a [] .

Razvan Ciobanu si-a prevestit moartea? Detaliul care a scapat tuturor pana acum!

Felul in care Razvan Ciobanu a murit a socat intreaga tara! Razvan Ciobanu a fost gasit de catre salvatori ghemuit intre cateva crengi de copac. Ei bine, in anul 2018, designerul a primit echipa Xtra.

Legistii CONFIRMA: Razvan Ciobanu se DROGASE cu COCAINA inainte de a se face praf cu masina (FOTO)

Medicii legisti confirma ca Razvan Ciobanu consumase cocaina inainte sa se urce la volan. E MARELE SECRET AL LUI TEO TRANDAFIR! INCREDIBIL CINE E DE FAPT PRIMUL EI SOT! A FOST TINUT LA SECRET Una dintre.

Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu, probleme grave dupa moartea designerului! A cerut sfatul specialistilor

Moartea lui Razvan Ciobanu l-a tulburat pe fostul iubit al designerului. Acesta ii viziteaza zilnic mormantul si s-a vazut nevoit sa ceara ajutorul unui psiholog pentru a putea trece peste cele intamplate. Barbatul cu care Razvan Ciobanu a avut o relatie vreme de cativa ani spune ca e in stare de soc dupa disparitia iubitului [] .

Ce droguri a consumat Razvan Ciobanu inainte sa se urce la volan. Dezvaluiri de la testele rapide

Imediat dupa moartea lui Razvan Ciobanu, politistii rutieri au folosit un aparat performant pentru a depista daca designerul a consumat droguri inainte sa se urce la volan. Rezultatul testului a confirmat ca designerul luase cocaina, dar acest lucru trebuie sa fie confirmat de analizele de laborator. Printre primele informatii aparute dupa moartea lui Razvan Ciobanu [] .

Iulia Albu si Catalin Botezatu, schimb acid de replici: M-a durut ce a spus dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Nu inteleg atacurile fara noima

Dupa inmormantarea creatorului de moda Razvan Ciobanu, fashion-editorul Iulia Albu a facut o serie de afirmatii dure la adresa anumitor persoane, care l-au provocat pe designerul Catalin Botezatu sa reactioneze. Ulterior, s-a ajuns la mai multe comentarii acide intre cei doi.

Razvan Ciobanu se rasuceste in GROAPA! Aparitie SOC la mormantul lui: Cei care au trecut pe acolo si-au facut CRUCE! (FOTO)

Dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu, locul de veci al creatorului de moda a fost vizitat de cativa apropiati care s-au recules minute bune acolo, dar si de un musafir neasteptat.

S-A AFLAT! Planul secret al lui Razvan Ciobanu pentru a scapa de anturaj si de dependenta de cocaina: Designerul urma sa participe la unul din cele mai urmarite show-uri tv

Noi detalii incredibile despre Razvan Ciobanu ies la iveala dupa moartea fulgeratoare a acestuia. Se pare ca designerul constientizase ca nu poate scapa de dependenta de droguri decat daca se detaseaza.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )